Elektronikingenjör

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en Elektronikingenjör för rekrytering till Natek Power Systems i Älmhult.

NATEK Power Systems är ett starkt växande elektronikföretag som sedan 2013 ingår i HP Tronic-koncernen. Innanför dörrarna i Älmhult-fabriken konstruerar samt tillverkar de kundspecifik elektronik till både den civila och militära marknaden.

Denna tjänst innebär arbete på utvecklingsavdelningen internt. Kunderna finns både inom det civila området och inom försvarsindustrin, nationellt och internationellt.

Din profil
Krav för denna tjänst är att du har en Elektronikingenjörs utbildning eller motsvarande.
Du ska ha ca fem års erfarenhet och har arbetat med avancerade tekniska lösningar inom elektronik.
Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort och bil är ett krav.

Meriterande är om du har erfarenhet av arbetat med PC programmering av inbyggda system samt el-CAD.

Som person är du utåtriktad och en drivande person som har ett stort intresse för teknik.

Start: enligt överenskommelse.
Arbetsplats: Natek Power System i Älmhult.
Arbetstid/omfattning: Heltid.
Lön: enligt överenskommelse.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida www.maxkompetens.se. Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag
20161103

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Älmhult
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Elektronik
Kontakt

Mejla eller ring Vivian Stensson, 0470-78 80 58

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 nov

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.