Ekonomiassistent

Maxkompetens · Ekonomi · 8 dec

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Till kund i Växjö söker vi dig som är nyexaminerad civilekonom alternativt har några års erfarenhet inom området. Som ekonomiassistent ska du arbeta med sedvanliga ekonomiuppgifter som leverantörs- och kundreskontra, fakturering, inbetalningar och bankavstämningar.

Tjänsten skall tillsättas omgående eller enligt överenskommelse och varar tom. 2017-03-31

uppdraget är en del av vår personaluthyrmning, vilket innebär att du är anställd av Maxkompetens men arbetar hos kund.

Din profil
Vi söker dig som antingen är nyexaminerad civilekonom alternativt har ett par års praktisk erfarenhet av bland annat leverantörs- och kundreskontra. Dina allmänna datorkunskaper ska vara goda. Meriterande är om du har erfarenhet av Visma SPCS. Vidare så gillar du att arbeta under högt tempo och du har hög servicekänsla.
Tjänsten inleds som konsultuppdrag via Maxkompetens under sex månader, för att sedan övergå till anställning direkt hos kunden.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetsplats: Växjö
Arbetstid: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida www.maxkompetens.se.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag
2016-12-08

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Mejla Nathalie Petersson

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.