Ekonomiassisistent på heltid sökes till Växjö

StudentConsulting · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Gillar du att undersöka problem och hitta effektiva lösningar? Har du erfarenhet av ekonomiarbete och redovisning? Vill du hoppa på ett nytt och spännande uppdrag omgående? Då har vi tjänsten för dig!
Har du erfarenhet av ekonomiarbete och vill få in foten på ett utvecklande företag? Du kommer att arbeta med leverantör- och kundreskontra och din roll kommer bl.a. att omfattas av följande arbetsuppgifter:
  • Registrering och bokföring av inkommande fakturor
  • Avstämning med leverantörer
  • Kreditera och utreda fakturor
Uppdraget beräknas startar omgående, så fort vi hittar rätt person. Arbetstiderna är måndag till fredag under kontorstider med viss flex. Du kommer att arbeta som konsult via StudentConsulting, men vara uthyrd till kund.

Kunskaper för uppdraget

Vi ser gärna att du som söker har minst något år av högre ekonomistudier avklarade alternativt är färdigutexaminerad ekonom eller har motsvarande erfarenhet. Har du dessutom inriktning redovisning är du helt rätt profil för uppdraget.

Erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter är en stor fördel och gärna då inom leverantörsreskontra och även redovisning. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i programmen Visma Business och Visma Document Center. God datavana och kunskaper i Excel är ett krav.

Som person är du noggrann, strukturerad och har ett högt engagemang. Du behärskar det svenska och engelska språket flytande i såväl tal som skrift.

Låter detta intressant? Tveka då inte att registrera din ansökan på så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande!
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!