Du som vill jobba i skolans värld - se hit!

TopWork · Utbildning · 31 dec

Om jobbet

Om företaget

Kommunen har fyra stycken F-6-skolor, en högstadieskola och en gymnasieskola. Lessebo Kommun är en liten men stolt växande kommun där ansvar, respekt, tillit, tydlighet och utveckling är kommunens värdegrund.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och bygga ett härligt team av kvalificerad skolpersonal! Som lärare hos oss jobbar du så mycket eller lite som passar just dig. Vi betalar bra löner, har en bra gemenskap och andra förmåner som förenklar ditt arbete. Vårt område är Kronoberg, Kalmar, Blekinge och södra Jönköpings län och längden på uppdragen kan skilja sig åt, från någon vecka till termin/läsår. Som lärare på TopWork har du möjlighet att utvidga ditt nätverk och få erfarenhet från flera skolor och orter.

Din profil

Vi söker Dig som kanske är lärarstuderande och vill arbeta lite extra? kanske har du lämnat skolans värld och vill tillbaka? Du får stöd och handledning samt forum för kolliegalt lärande och skolutvecklingsfrågor. Hos oss får lärare vara lärare och göra skillnad varje dag!

Varmt välkommen med din ansökan, vi intervjuar löpande.
Jobbfakta
Ort
Lessebo
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Förskolelärare
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

TopWork finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till vuxenutbildning. Vi hjälper skolor med bemanning och rekrytering av lärare och övrig skolpersonal. Vi bistår i arbetet att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar och dagar åt administrativt arbete. Vi kompletterar den befintliga personalstyrkan med allt från lärare, rektorer till elevhälsa. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara med eleverna och fungera som deras främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med gällande kollektivavtal. TopWork - det lila extra.