Driven student för uppdrag inom försäljning och bokning

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Vår kund i Växjö arbetar med kundspecifika IT-lösningar och söker nu en student som på deltid ska bearbeta nya kunder genom att boka möten och presentera produkter inför kundmöte med företagets säljare. Du kommer att arbeta från kundens kontor i Växjö med telefonen som ditt arbetsredskap.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer att vara anställd av Maxkompetens men arbeta hos vår kund.

Din profil
Vi ser gärna att du har någon typ av försäljningsbakgrund, kanske per telefon eller i butik. Du har god social förmåga och stort tålamod. Det är viktigt att du har motivation att fortsätta även när arbetet blir tufft. Då arbetet är på deltid ser vi att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % exempelvis genom studier. Vi ser gärna att du har något år kvar på din utbildning då kunden önskar att samma person kan jobba en länge tid.

Omfattning: 1 halvdag i veckan
Start: Omgående

Lön: Individuell lönesättning och eventuell bonus vid uppnådda mål.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag
2016-12-08

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Vivian Stensson, 0470-788058

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.