Dispatcher AGA

AGA · Transport & Logistik · 30 okt

Om jobbet

AGA är den självklara samarbetspartnern för företag inom många olika branscher. Vi har ett omfattande utbud av produkter och tjänster för industri- och specialgas, och teknisk support för att uppfylla våra kunders behov. AGA är också en pålitlig leverantör av LNG och biogas. För privatakonsumenter erbjuder AGA gasol- och mineralvattenprodukter.

På AGA hjälper vi våra kunder att skapa mervärde, tydliga konkurrensfördelar och därmed säkerhet, hållbarhet och bättre lönsamhet. Som ledande inom tekniktillämpning söker vi ständigt efter nya sätt att förse våra kunder med högkvalitativa produkter och innovativa lösningar.

De nordiska och baltiska länderna utgör tillsammans delregionen Europe North inom The Linde Group, under ett ledningsteam.

Som Dispatcher är du länken mellan logistik och produktion. Ditt uppdrag är att förse produktionen med underlag för att logistiken ska fungera optimalt och resultera i en god leveransprecision. Du arbetar tätt tillsammans med ledning och kommer att fungera som stöd till platschef.

AGA i Växjö förser den svenska marknaden med industrigas. Tjänsten är placerad i Växjö med en möjlig förläggning till Enköping i framtiden. Du arbetar tillsammans med sammansvetsade produktionsteam med kompetenta kollegor som tillsammans tar sig an de uppgifter och utmaningar som krävs.

Tjänsten innebär att du har stort eget ansvar och driver självständigt arbetet framåt tillsammans med Platschef och skiftledare. I rollen ingår att operativt och strategiskt planera logistik kopplat till produktionen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande tjänst och bakgrund från logistik. Du ska ha erfarenhet från lagerhantering och orderhantering. Då du i tjänsten kommer ha en ledande funktion är det viktigt att du har rätt förutsättningar och det är mycket meriterande om du har ledarerfarenhet. Flytande svenska är ett krav, samt goda kunskaper i engelska. En högre utbildning inom området är mycket meriterande.

Som person bör du vara öppen, engagerad, ansvarstagande, uthållig samt strukturerad. Du är förtroendeingivande och sätter verksamheten i fokus. Rollen förutsätter att du gillar att vara spindeln i nätet och har enkelt att samarbeta/ bygga bra relationer samtidigt som du ska ha förmåga att fatta beslut. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Denna rekrytering sker i samarbete med Badenoch & Clark. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan. Bifoga CV och personligt brev. Ansvarig för denna rekrytering är rekryteringskonsult Björn Almqvist, 0455-34 10 04.
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget