Diskare sökes för kommande behov på deltid!

Om jobbet

Information om uppdraget

StudentConsulting söker dig som är intresserade av att arbeta inom disk och restaurang i Älmhult på deltid. Vi söker dig för ett kortare uppdrag. Är du dessutom en person med vilja, driv och engagemang? Då har vi chansen för dig
Uppdraget i restaurangen innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Uppdraget är främst på deltid, kväll- och helgjobb kan förekomma. Tjänsten beräknas att starta under november månad och sträcker sig till början på januari för rätt person finns chans till förlängning.

Arbetsuppgifterna består av underhåll av vår kunds restaurangdel och då främst i disken. Där handlar det om att vara flexibel, engagerad och motiverad. Det är även viktigt att du möter kunderna på ett förtroendegivande sätt. Restaurangen är en stor del av varuhuset och ger kunden ett helhetsintryck av sitt besök, din uppgift är att se till att det blir ett positivt intryck. Du arbetar för att kunden ska få en så bra shoppingupplevelse som möjligt, även under sin tid i restaurangen.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är självgående, serviceinriktad och tycker om när det är fart och fläkt. Du har ett öga för detaljer och har inga problem med att arbeta i ett högt tempo. Vi ser det som en fördel om du som söker har erfarenhet sedan tidigare från butik eller restaurang.

Arbetet kan vara så väl dag, som kväll eller helg och då arbetsplatsen är belägen i Älmhult ser vi helst att du bor i närheten eller har körkort och tillgång till bil. Låter detta som en tjänst för dig?

Tveka inte att söka redan idag!
Jobbfakta
Ort
Älmhult
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!