CNC-operatör Fräs

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning erfarna CNC-operatörar med erfarenhet av fräs för uppdrag utanför Älmhult

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Maxkompetens men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Som CNC-operatör med erfrarenhet av fräs kommer du att arbeta i Heidenhein..

Din profil
Vi söker dig som har grundläggande erfarenhet av programmering och ställ av Heidenhein. Dina programmeringskunskaper är allmänt goda och du har goda kunskaper i ritningsläsning.

Truck- och/eller traverskort samt goda kunskaper i CAD-CAM är meriterande.

Som person är du arbetsvillig, pålitlig och noggrann. Du är van att arbeta självständigt men fungerar även bra i grupp. Du har en god fysik och gillar att arbeta med tekniska lösningar. Vi ser gärna att du har allmänt goda maskin- och materialkunskaper.

Start: Efter överenskommelse
Arbetsplats: Älmhultstrakten.
Arbetstid/omfattning: Heltid, Skift
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida www.maxkompetens.se. Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag
20161103

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Älmhult
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Kontakt

Ring Vivian Stensson, 0734368100

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 nov

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.