CNC-Operatör

Lernia · Transport & Logistik · Sista dagen!

Om jobbet

Arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi nu en CNS-operatör. Kundens tillverkningsserier är av blandad storlek vilket innebär en ständig variation av artiklar som skall tillverkas. Som operatör är du med från början av projekten vilket gör att programmering, ställ- och produktionskörning går hand i hand. Du kommer i huvudsak jobba i Fanucs och Siemens styrsystem där vi gärna ser att du har tidigare kunskaper.

Formell kompetens

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom yrket och dina kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik bör vara goda.

Personliga egenskaper

Som person bör du vara flexibel och noggrann i ditt sätt att arbeta och se det som en utmaning att få arbeta med olika CNC-maskiner. Arbetet kräver att du behärska att både arbeta självständigt och i grupp.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning / Heltid / Alvesta

Tillträdesdag

Omgående.

Information

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.
För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Lundqvist, 072-254 11 18, linda.lundqvist@lernia.se eller Madeleine Fransson, 072-254 00 75, madeleine.fransson@lernia.se
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.