CNC - operatör

Om jobbet

Är du i början av din karriär? Vill du arbete praktiskt med mycket eget ansvar? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

För vår kunds räkning söker vi nu en CNC - operatör. Som CNC - operatör sköter du mekanisk bearbetning och tillverkning av detaljer inom verkstadsproduktionen. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ställa och programmera maskiner utifrån en specifik ritning eller annat underlag. Det är också din uppgift att planera, övervaka och kontrollera maskinens arbete.

Din profil

Vi letar efter dig som är praktisk kunnig och har en stark vilja att lära och utvecklas. Vi tror att du är noggrann och flexibel i ditt arbetssätt. Då man vanligtvis jobbar två och två vid en maskin är det också viktigt att du är kommunikativ och kan samarbeta.

Skallkrav:
Någon form av maskinutbildning - gymnasial eller på högskola/universitet

Meriterande:
Utbildning inom CNC
Intresse för data/IT
Ritvana, t.ex. i CAD.

Villkor

Ort: Alvesta
Omfattning: Heltid
Start: December

Tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag löpt ut, ansök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Alvesta
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Vår kund säljer direktlaminat och laminat. De förvandlar kundernas idéer till attraktiva möbler och funktionella inredningslösningar. Med 35år i branschen är de experter på just laminatbaserade komponenter. Här jobbar du på ett expansivt företag med vecklingsmöjlighet!

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.