Butik- / Lagerchef Växjö

Om jobbet

Är du en lagspelare som ser förändringar som en möjlighet och är en skicklig ledare med förmåga att både motivera och utveckla personal? Vill du vara med i ett nytt, spännande och utvecklande skede? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Butik- /Lagerchef på Beijer
Vi söker nu en person som kan komma in och ta rollen som kombinerad butik- /lagerchef. I rollen kommer du att ansvara för att leda den dagliga verksamheten gällande försäljning och kundbearbetning - i både butiken och på lagret samt utveckla framtida möjligheter inom dessa områden. Du skall tillsammans med personalen i butiken skapa personliga samt varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder som lägger grunden för ett starkt team och en framgångsrik försäljning. För att skapa en teamorienterad & målinriktad filial ingår du i den lokala ledningsgruppen.

Vem är du?
För att lyckas behöver du ha god ledarskapsförmåga och erfarenhet från framgångsrik försäljning. Rollen är en mycket operativ roll där det är viktigt att du är intresserad av att göra affärer, se affärsmöjligheterna i varje situation och förstå vikten av att alltid ha kundfokus i verksamheten. Som person är du driftig, strukturerad, har god samarbetsförmåga, serviceinriktad och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak och ha en förmåga att coacha personalen och skapa en god gemenskap på anläggningen. Vi ser även att du är en person som värdesätter ordning och reda samt har goda datakunskaper. Truckkort och kunskap om byggmaterial är meriterande.

Vad erbjuder Beijer
Beijer erbjuder en utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag som nu fortsätter sin offensiva satsning för framtiden. Du erbjuds en viktig roll i en spännande miljö med stor möjlighet till utveckling! Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placeringsort i Växjö.

Urvalet sker löpande så ansök redan idag!

Sökord: Butikschef, lagerchef, avdelningschef, personalansvar, försäljningsansvar, schemaläggning, medarbetarsamtal, medarbetaransvar, chef, ledare, butiksvård, butiksdrift, kassa, plock, varuplock, management, butik, Sales, store manager, administration, retail, byggmaterial, truckkörning, truck, varumottagning, leverans.

All kontakt med annonsförsäljare, search- och bemanningsföretag undanbedes vänligen men bestämt!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Benita Hansson, 075-2412145

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 nov

Om företaget

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja. Vi har över 70 byggbutiker jämnt utspridda över vårt avlånga land fullproppade med pålitligt byggmaterial och rejäla verktyg åt både byggfirmor och hemmasnickare. Vi omsätter ca 5 miljarder SEK och har ca 1350 anställda omräknat till heltidsanställdaBeijer ingår i koncernen Wolseley, som är den ledande leverantören av byggnadsmaterial och byggtjänster i Europa och Nordamerika. Wolseley är världens främste distributör av värme och VVS-produkter. Wolseley har en försäljning på nästan 150 miljarder kronor och ca 39 000 anställda och 4400 anläggningar i 25 länder, bolaget finns noterat på London Stock Exchange.