Business controller med affärsmässigt tänk sökes

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en driven, engagerad och affärsinriktad person som vill utvecklas i en roll som Business Controller? Då har vi helt rätt tjänst för dig!
Till vår kund sökes nu en Business Controller som kommer förstärka ett team och arbeta i en utvecklande och varierande miljö. Kunden erbjuder ett öppet klimat med möjligheter att själv kunna påverka och vara en del av sin utveckling. För dig med ett driv och en stark vilja att prestera bästa möjliga resultat är detta helt rätt chans.

Arbetsuppgifterna innebär att:
  • Arbeta som beslutsstöd till ledningsgruppen.
  • Genomföra analyser av försäljningssiffror och tillföra affärsförslag.
  • Genomföra riskbedömningar och analyser av nya och befintliga affärer.
  • Stötta organisationen vid större upphandlingar.
Tjänsten är på heltid, arbetstider kontorstid måndag-fredag. Vår kund har sitt kontor i utkanten av Växjö. Du kommer till en början vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund som konsult, efter 6 månaders provanställning finns goda möjligheter att bli övertagen av kunden. Tjänsten startdatum är enligt överenskommelse med kunden. Vi rekryterar löpande till tjänsten, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig med universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi, inriktning controller. Du bör ha ett stort engagemang och en vilja att utvecklas, samtidigt som du är ansvarsfull och analytiskt lagd. Vidare är du van att arbeta i ett högt tempo och är pedagogisk för att skapa förståelse hos mottagaren. För att passa i rollen som Business Controller är du duktig på att kommunicera, har en vilja att bidra till affärsmässig utveckling och har alltid målet i fokus. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom butik/lagerverksamhet eller annat servicearbete. Krav att du talar och skriver flytande på svenska och engelska. Låter detta som dig? Tveka inte att söka redan idag!
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!