Bilmekaniker till Mekonomen Bilverkstad/Bilteknik i Ljungby AB

Om jobbet

Bli en av oss, vi växer!

Vill du arbeta i ett starkt växande team, bidra till en trivsam arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor? Då kanske det är dig vi söker.

Dina utmaningar

Du skall tycka om att utvecklas, ha ett gott sinne för teknik och att sätta kunden och service i första rummet. Arbetet innebär att du självständigt genomför service, felsöker och reparerar kundens bil. Du kommer även i viss mån att ha kundkontakt. Det är ett omväxlande och intressant arbete med många möjligheter.

Din profil

Du är en erfaren bilmekaniker/ fordonstekniker som tycker om att utvecklas, är serviceinriktad och förstår kundens situation. Du tycker om att jobba direkt med kunder, arbetar strukturerat och på ett effektivt sätt. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du är lyhörd, empatisk, prestigelös och har viljan att ge alla våra kunder det där lilla extra som gör att de kommer tillbaka till oss. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta i team och bidra till helheten. Att du känner och tar ansvar för verksamheten är en förutsättning för att arbeta hos oss.

Dina erfarenheter och kvalifikationer:
  • Fordonsteknisk utbildning
  • Goda erfarenheter i yrket
  • Engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad
  • Goda kunskaper i Svenska, både i tal och skrift
  • God datorvana
  • B-körkort
  • Ordningssinne
Låter detta intressant är du välkommen att skicka din ansökan till: ljungby.sparvagen@mekonomenbilverkstad.se För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på telefon 0372-10666

Vi behandlar alla ansökningar med sekretess. Urval av kandidater kommer att ske löpande.
Jobbfakta
Ort
Ljungby
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Reparatörer
Kontakt

Mejla Fredrik Landberg

Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 nov

Om företaget

Mekonomen bilverkstad, Spårvägen i Ljungby öppnade första April i år och flyttade då in i helt nybyggda lokaler med ny utrustning. Vi strävar efter att bli det självklara valet för boende i närområdet som behöver hjälp med service eller reparationer.
Vårt fokus ligger på högsta kvalitet till ett atraktivt pris där det alltid är kunden som står i centrum.