Bilmekaniker

Om jobbet

Bli en av oss, vi växer!

Vill du bli vårt ansikte utåt, arbeta i ett starkt team och bidra till en trivsam arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor? Då kanske det är dig vi söker till vår bilverkstad, Motorsport Växjö.

Dina utmaningar:
Du skall tycka om att utvecklas, ha ett gott sinne för teknik och att sätta kunden och service i första rummet. Arbetet innebär att du självständigt genomför service, felsöker och reparerar kundens bil. Du kommer även i viss mån att ha kundkontakt. Det är ett omväxlande och intressant arbete med många möjligheter.

Din profil:
Du är en erfaren bilmekaniker/ fordonstekniker som tycker om att utvecklas, är serviceinriktad och förstår kundens situation. Du tycker om att jobba direkt med kunder, arbetar strukturerat och på ett effektivt sätt. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du är lyhörd, empatisk, prestigelös och har viljan att ge alla våra kunder det där lilla extra som gör att de kommer tillbaka till oss. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta i team och bidra till helheten. Att du känner och tar ansvar för verksamheten är en förutsättning för att arbeta hos oss.

Dina erfarenheter och kvalifikationer:
  • Fordonsteknisk utbildning
  • Goda erfarenheter i yrket
  • Engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad
  • Goda kunskaper i Svenska, både i tal och skrift
  • God datorvana
  • B-körkort
  • Ordningssinne
Tjänstens omfattning:
  • Tillsvidareanställning, vi tillämpar sex månaders provanställning med start februari 2017
  • Heltid, 100 %
Ansökan:
Låter detta intressant är du välkommen in med din ansökan till: jobbansokan@motorsport-bs.se. Ansökningarna kommer att hanteras löpande varvid eventuell anställning kan ske innan annonstiden gått ut. För mer information om tjänsten, kontakta Jonas Svensson på telefonnummer 0470-406 60.

Du kan läsa mer om oss på: https://www.mekonomen.se/butik-bilverkstad/vaxjo/verkstadsgatan-11-at3230-073 och på http://www.motorsport-bs.se

Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Jonas Svensson, 0703418143

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Vi på motorsport är stolta över vår mångåriga erfarenhet av försäljning av bilar. Med över 60 år i branschen borgar vi för ett gediget kunnande, lång erfarenhet av kunders önskemål och en hög kvalitet i våra tjänster kring och efter bilköpet. Vi är återförsäljare för Citroën, ett av Sveriges mest framgångsrika bilmärke under 2000-talet. Fr.o.m 2004 är vi också representant för Subaru. Subaru vinner år efter år Sveriges mest nöjda bilägare. Med ett brett sortiment av personbilar och lastvagnar kan vi erbjuda en bil för varje smakriktning.
Dessutom har vi nu en Mekonomenverkstad vilket gör att vi välkomnar alla bilmärken hos oss!

Vi är ett komplett bilhandelsföretag - vilket innebär att när du köper en bil hos oss får du full service runt din bil, även efter att köpet är genomfört.


Hitta hit

Visa var