BI-konsult till Crepido i Växjö

Framtiden · Data & IT · 11 dec

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som junior BI-konsult kommer du att komma till ett mycket erfaret team. Du kommer bli tilldelad en mentor som du kommer få följa i hela processen. Arbetet kommer till en början vara att hjälpa och stötta din mentor med enklare arbetsuppgifter. Du kommer jobba med bland annat ekonomisk uppföljning, databaser, ladda tabeller och arbeta i Excel. En del jobb kommer ske inhouse och en del jobb ute hos kund och resor kommer att förekomma. Du kommer med tiden få jobba mer självständigt och få mer ansvar i olika projekt.

Din profil

Skallkrav:
  • Kunskap om databaser
  • Arbetslivserfarenhet av tjänstemannasektorn.
  • Utbildning inom systemvetenskap
  • Körkort B
Meriterande:

- Förståelse för företags organisation

Som person är kommunikativ och driven och gillar mötet med andra människor. Du är lyhörd och kan ta till dig information. Med tiden ser vi att du kan jobba självständigt som konsult.

Villkor

Start: februari 2017
Lön: enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid. Du kommer till en början att vara anställd som konsult via Framtiden för att sedan gå över i anställning till Crepido.
Placeringsort: Växjö

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult
Kontakt

Ring Tomas Holmkvist, 0735-168726

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Crepido etablerades 1997 som en avknoppning från Södra Skogsägarna. Crepido har sedan dess utvecklats positivt från ett kontor i Växjö till kontor i Skövde, Göteborg, Västervik och Stockholm. Nu bryter vi ny mark med etablering i Skellefteå. Crepido har under alla år haft en positiv resultatutveckling. Naturligtvis tack vare att vi gör ett bra arbete hos våra kunder och att vi har ett synsätt och en långsiktighet i allt vad vi gör. Vår förmåga är att förenkla komplexa samband. Affärer gör man människor emellan och den enda vägen till välmående företag är nöjda kunder och nöjda medarbetare - det skapar lönsamhet.

På kontoret i Växjö är de ca 20 anställda och är nu i en expansiv fas. Crepido erbjuder dig en arbetsplats där medarbetarna är delaktiga och har stora möjligheter att påverka. Du kommer till en arbetsplats där du får kollegor med lång och gedigen specialistkunskap som du kan lära dig av.

Värdegrund
Våga säga nej. Sök alltid ett ja. Fastna aldrig i nja.

  • Våga säga nej. Vi har en hög integritet och säger vad vi tycker. Vi lovar våra kunder att vi kan förbättra resultatet på sista raden, då måste vi också föreslå lösningar som vi tror på.
  • Sök alltid ett ja. Vi är lösningsorienterade och det finns alltid minst en lösning för varje utmaning. Lika viktigt som att våga säga nej, är att våga föreslå en lösning och stå för den.
  • Fastna aldrig i ett nja. "Tid är pengar" - det rådet gav vetenskapsmannen, företagaren och politikern Benjamin Franklin (1706 - 1790) till en ung affärsman. Det är ett bra råd att följa, inget fel i att bolla tankar och ideér, men det är viktigt att det kommer ut något konkret ur varje diskussion.
Crepidos värdegrund är något man stävar efter att alla medarbetare ska efterfölja och känna sig trygga med.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.