Är du vår nya stjärna i 3D Visualisering?

Om jobbet

Information om uppdraget

Vi söker dig som har ett stort intresse och talang i 3D och vill få möjlighet att utveckla dina 3D-kunskaper ytterligare i en inspirerande miljö.
StudentConsulting söker dig som har naturligt intresse för, eller utbildning inom områdena; 3Dmodellering och visualisering, En fördel är om du har intresse för design och heminredning.

Vi ger dig möjlighet att få jobba i en kreativ miljö, bredda din erfarenhet och, om du är rätt person, möjlighet att utvecklas inom organisationen. Tjänsten är på heltid. Arbetstiderna är kontorstider, med möjlighet till viss flex. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Då arbetsplatsen är belägen i Älmhult är det en fördel om du bor i närheten, men i och med bra pendlingsmöjligheter är det inget hinder om du bor i Skåne, Blekinge eller övriga Småland med omnejd.

Kunskaper för uppdraget

Vi letar efter dig som:

* Är en van användare av 3D Studio Max, Adobes programpaket med främst
Photoshop och kunskap inom V-ray.
  • Har kunskap och arbetat med 3D- modellering tidigare.
  • Du har ett gott öga för bildkomposition, material och foto.
  • En förmåga att visualisera perspektiv och tänka i 3D.
  • En känsla för grafiska gränssnitt och interaktion.
Som person är du en naturlig problemlösare, noggrann, har hög arbetsmoral, är ambitiös, målinriktad och engagerad i ditt arbete. Du strävar efter enkelhet och är ödmjuk i ditt arbete samtidigt som du har en vilja till förnyelse och utveckling. Arbetet utförs i team vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga. Då mycket av arbetet sker självständigt är det av vikt att du är självgående och har lätt för att planera och organisera upp ditt arbete. Arbetet ställer krav på att du har minst en gymnasieexamen och kan kommunicera på både svenska och engelska, i tal och skrift.

Vi söker dig som har kompetens inom ovanstående och kommer att träffa intressanta profiler löpande. Tveka inte att registrera din profil på StudentConsulting.se redan idag och bifoga gärna din portfolio i ansökan.
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!