Administratör till Tillqvist

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en erfaren Administratör till ADDvise Tillquist AB

Tillquist strävar efter att vara ett ledande företag inom vägning genom att tillhandahålla innovativa lösningar inom samtliga segment. Idag erbjuds en bred produktportfölj med vågar från vårat egenutvecklade fabrikat, samt även från världsledande leverantörer så att samtliga behov kan täckas.
Arbetsuppgifter som administratör innebär att göra inköp, arbeta med kundfakturor, inleveranser i affärssystem, kundtjänst och service administration. Statistik och uppföljning av försäljning, fakturering och offerter. Resor kan förekomma.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Gymnasieutbildning med inriktning ekonomi, handel och administration.

Erfarenhet av arbete i Affärssystemet Scala är mycket meriterande. Även arbete med inköp och kundkontakter är meriterande.

Start: Efter överenskommelse
Arbetsplats: ADDvise Tillquist AB
Arbetstid: Dagtid/heltid
Uppdraget: Hyrrekrytering
Lön: Individuell

Sista ansökningsdag
20161026

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Kontakt

Ring Vivian Stensson, 0734368100

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.