Account Manager, Säljare till Maxkompetens

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Till Maxkompetens kontor i Växjö söker vi en Account Manager som vill skapa och vidareutveckla en portfölj av företagskunder!

Vi ser ökade behov hos våra kunder och söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet vidare. Som Account Manager kommer du främst att bygga, hantera och underhålla en portfölj av befintliga och nya kunder via proaktiv försäljning. Du kommer identifiera kundbehov och ta fram de bästa lösningsförslagen. Utöver försäljning ska du även att identifiera och dokumentera nya affärsmöjligheter och affärskontakter samt rapportera och följa upp i vårt affärssystem.

Arbetet kommer att utgå ifrån Videums fräscha och trevliga lokaler där vi har ett öppet arbetsklimat med varierande arbetsuppgifter!

Din profil
Egenskaper vi bedömer vara av stor vikt för att lyckas väl i rollen som Account Manager:
Vi ser att du tycker om att skapa nya affärer och utveckla kundrelationer. Din initiativförmåga är god och du arbetar målinriktat. Branschen präglas av ett bitvis högt tempo med tvära kast hos våra kunder; du gillar att ständigt ta dig an nya utmaningar och hålla många olika uppdrag igång. Ditt engagemang och din förmåga att skapa förtroende och relationer är oerhört viktigt.
Som kollega är du prestigelös och positiv. Samtidigt som du är självständig i din roll är din samarbetsförmåga god och du bistår gärna med din hjälp när så behövs.

Krav:
Du ska ha körkort för bil.
Goda kunskaper i svenska och engelska.
Erfarenhet av försäljning B2B.
Innehar du en examen från högskola eller universitet är en fördel men inte ett krav.

Du är beredd att arbeta med telefonen och datorn som dina främsta redskap, samt göra besök till alla våra viktiga kunder. Sambesök sker ofta tillsammans med en konsultchef.
Förutom ett roligt jobb så erbjuder vi en utvecklande arbetsplats! Vi har prestationsbaserat lönetillägg, poolbilar och friskvårdsersättning.

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Skicka då din ansökan via vår hemsida maxkompetens.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen till oss på Maxkompetens!

Sista ansökningsdag
20161029

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Jonas Lundegård, 0733205631

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 okt

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.