Konstruktör till globalt belysningsföretag i Åhus

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör hos vår kund kommer du att vara involverad i utvecklingsprojekten från start till mål. Du får därmed ett stort ansvar och en bred roll med externa kontakter både med designers och kunder. Vid sidan om de externa kontaktytorna är de interna av stor vikt samt att du har ett gott samarbete och en god dialog med företagets produktion. Du kommer att vara involverad i olika typer av projekt samtidigt och då man i organisationen är oerhört mån om att följa marknaden krävs ett flexibelt arbetssätt med omprioriteringar och snabba beslut.

Du kommer att arbeta med många olika material så som metall, gjutningar, plast och elektronik. Att planera och övervaka certifieringar samt värme- och ljusberäkningar är också en del av arbetet. Branschen genomgår ett omfattande teknikskifte till LED och det är en självklarhet att du med intresse följer denna teknikutveckling.

Din profil

Vi söker dig som brinner för konstruktionsarbete och uppskattar såväl ett brett arbetssätt som ett djupgående. Du kan på ett bra sätt sätta dig in i olika tekniska frågor, kan arbeta självständigt och är service minded. Som person är du driven, kreativ och gillar att ta egna initiativ. Vi tror även att du som sökande är ambitiös, strukturerad, noggrann, målmedveten och har stort intresse av att arbeta med problemlösning. Vid sidan av det tekniska kunnandet är det viktigt att du är drivande, tar ansvar för att hela kedjan fungerar och kommunicerar väl med övriga enheter inom organisationen.

Krav
  • Högskoleingenjör - gärna mot mekanik/elteknik
  • Har förståelse för el och el-scheman
  • Goda kunskaper i något CAD-program - med fördel Inventor
  • God kunskaper i engelska
För att trivas och lyckas som Konstruktör hos vår kund tror vi att du är:
  • Ansvarsfull och noggrann i ditt arbete
  • En social person som har lätt att kommunicera
  • Stresstålig och kan ha många bollar i luften
  • Serviceinriktad, driven och lösningsorienterad
Villkor

Ort: Åhus
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Urval: Sker löpande, så var snabb in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Kristianstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Vår kund är ett av Europas ledande belysningsföretag med 2 400 medarbetare i 20 länder. De utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa och energieffektiva belysningslösningar för professionella inomhus-, butiks- och utomhusmiljöer. Företagets vision är att med innovativa lösningar, fulländad design och modern teknik leverera produkter som kunderna lärt sig att förknippa med företaget genom åren.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.