Servicetekniker Dokumenthantering till Ocay i Hässleholm/Kristianstad

Om jobbet

Ocay rekryterar nu en erfaren servicetekniker inom Dokumenthantering med start så snart som möjligt. Vi behöver dig som har ett eget driv och som vill vara med på vår resa framåt och bidra till ett vinnande team! Placering blir efter överenskommelse.

Arbetsuppgifter
  • Utföra förebyggande och korrekt support, såväl ute på fältet som i verkstaden
  • Utföra jobb primärt ute hos kund men även inne på verkstaden
  • Planera leveranser, utbildningar och installationer
  • Leverera maskiner till kunder
  • Tillsammans med övrig supportpersonal medverka till att verksamheten fungerar och att ordning och reda råder samt bidra till att hålla ett optimerat reservdelslager


Din profil


Du har gymnasiekompetens och gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har datorvana, goda kunskaper i engelska och B-körkort. Då du är vårt ansikte utåt till våra dokumenthanteringskunder måste du gilla att ge service och att jobba kundnära. Du ansvarar själv för planering av dina arbetsuppgifter och vi ser därför att du är en strukturerad och självgående person.

Övrigt

Tjänsten är en rekrytering hos Ocay Sverige AB på heltid och ska tillsättas snarast. Vill du arbeta i ett företag där du kan påverka och göra skillnad? Om du tycker att ovanstående passar in på dig så tveka inte att söka tjänsten via mail till Jerker Christensen innan den 20 december 2016. Vi intervjuar fortlöpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden har gått ut. Kontakta Supportchef Jerker Christensen, 0705-449 122, jerker.christensen@ocay.se
Jobbfakta
Kontakt

Ring Jerker Christensen, 0705-449 122

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

Ocay är Sveriges ledande leverantör av produkter och tjänster för presterande arbetsplatser.
Vi är ett positivt, nytänkande och innovativt företag. Med 36 butiker från Luleå i norr till Trelleborg i söder, kundsupport, e-handel och branschens största säljkår, försöker vi alltid erbjuda hållbara lösningar för såväl totalekonomi för ditt företag och arbetsplats, som miljö och långsiktiga affärsrelationer.