Entreprenadingenjör

Om jobbet

C4 Hus AB är ett företag med säte

i Kristianstad som säljer och producerar nyckelfärdiga trähus samt utför traditionella entreprenader. Bolaget är grundat av ett femtontal personer med lång erfarenhet av branschen. Grundkonceptet är att sälja hus till konsument eller andra bostadsbyggare på totalentreprenad. Vi är för närvarande 65 anställda fördelat på 15 tjänstemän och 50 kollektivanställda.

Vi söker nu en Entreprenadingenjör till vårt kontor i Kristianstad

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Entreprenadingenjör arbetar du med hela processen, från anbud och kalkylering till att delta på byggmöten och göra inköp. Du deltar löpande med tex avstämningar och uppföljningar med produktionskalkyler och eventuella regleringar under projekten.
Du är den som tar fram priset för projektet och kalkylerar på stora inköp. Du kommer att ha daglig kontakt med underentreprenörer, leverantörer och jobbar nära våra säljare och anbudsgivare. Som Entreprenadingenjör hos oss får du en central roll i organisationen. Du rapporterar till byggchef.

Din bakgrund
Du som söker har utbildning som

byggnadsingenjör eller likvärdiga kunskaper förvärvade genom yrkeslivet. Vi ser det som meriterande med erfarenhet från byggsektorn. Du får gärna ha varit med och byggt tekniskt svårare objekt, såsom flerbostadshus. Du har goda kunskaper i kalkylering och inköp.

Du har goda datorkunskaper och erfarenhet av ett större affärssystem är meriterande.

Du som person
Det är viktigt att du som Entreprenadingenjör är en del av projekten och samtidigt har tryggheten samt förmågan att arbeta självständigt. Du är affärsmässig, kostnadsmedveten och har ett stort intresse för byggnadsteknik. Då du har mycket kontakter med leverantörer och underentreprenörer lägger vi stor tyngd vid din samarbetsförmåga och social kompetens. Du har ett systematiskt och målinriktat arbetssätt.

Tjänstort är Kristianstad. Tjänsten

kräver B-körkort.

Tjänsten är 100 % av en heltid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos C4 Hus.

Tillsättning sker snarast. Urvalet sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast

2016-12-19.

För mer info kontakta rekryteringskonsult

Sara Kvist på telefon 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Wikan Personal ärett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Jobbfakta
Kontakt

Ring Sara Kvist, 044-5906512

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.