Verkstadsadministratör till Kristianstad

Om jobbet

Vi är en fullserviceanläggning med försäljning av nya/begagnade lastbilar och släp samt reservdelar service och tvätt. Vi är ett kvalitetstänkande företag med bland annat ISO 9001/14001 och Swedac certifieringar.

Din bakgrund
Du kommer att arbeta med alla förekommande sysslor inom administration såsom fakturering, verkstadsplanering, garantihandläggning, servicerådgivning och kundmottagning. Har du kunskaper i redigering av arbetsorder, försäkringsärenden och Cabas är det meriterande.Du skall vara duktig på att ge bästa möjliga service åt kunder, samtidigt som du är en god administratör och kan arbeta i ett stundtals högt tempo. Du bör ha mekanisk bakgrund och gärna ett gediget bil intresse.

Personliga egenskaper
Vi tror att du är en person som brinner för att jobba med människor och service.
Eftersom arbetsuppgifterna är många är det viktigt att du kan prioritera och vara strukturerad i ditt arbetssätt. Du som söker har lätt för att ta kontakt med nya människor och trivs i en flexibel arbetsmiljö.

Vi erbjuder
Vi erbjuder bra anställningsvillkor. Frihet under ansvar samt ett självständigt och stimulerande arbete. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen erbjuder vi kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av modern utrustning.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka din ansökan till jobb@borjessonsbil.se, märk din ansökan med Verkstadsadministratör/BLB.

Vid frågor angående tjänsten kontakta Servicechef Per-Ola Levin via e-post: per-ola.levin@borjessonsbil.se

Välkommen med din ansökan senast den 18 december 2016.
Jobbfakta
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget


Hitta hit

Kristianstad Visa på karta

Visa var