Ekonomistudent med inriktning redovisning sökes!

StudentConsulting · Ekonomi · 22 jan

Om jobbet

Information om uppdraget

Just nu söker vi en student till ett uppdrag som redovisningsassistent till uppdrag utanför Kristianstad. Vi söker dig som tidigare har jobbat med löpande bokföring och vill fortsätta att utvecklas. Låter det som en tjänst för dig? Sök då redan idag!
Nu letar vi efter dig som studerar på minst 50% och har möjlighet att arbeta minst 2 vardagar i veckan utöver dina studier. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av bl a löpande bokföring, registrering utav leverantörsfakturor samt reseräkningar. Vidare kommer du även att bistå och avlasta kundens löneadministratör vid behov.

Arbetstiderna varierar mellan måndag-fredag och tiderna 09.00-17.00, här erbjuds möjligheter till flexibelt arbete så du kan kombinera studierna med arbetet. Längd och tillsättning sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast!

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Tjänsten är belagd måndag till fredag och för att vara aktuell för tjänsten måste du vara tillgänglig att jobba 2-3 dagar i veckan.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är flexibel för att kunna möta kundens behov vid toppar t.ex. inför momsredovisningsdatum, samt är snabb på att sätta sig in i nya arbetsuppgifter. Du är en god kommunikatör och kan kommunicera med människor med olika bakgrunder. Du har grundläggande kunskaper inom bokföringssystem och har tidigare arbetat med löpande bokföring, bokslut och årsredovisning. Vidare ser du möjligheter, är noggrann och tar egna initiativ. Vi tror även att du är en prestigelös och trevlig kollega som gärna ställer upp för teamet. För att trivas och lyckas i rollen som redovisningsassistent hos vår kund söker vi dig som har sinne för detaljer, är noggrann, vågar ta för sig och inte är rädd för att rycka in där det behövs. Vidare har du goda datakunskaper.

Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat så sök tjänsten redan idag!
Jobbfakta
Ort
Östra Göinge
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!