Ekonomiassistent

Wikan Personal · Ekonomi · 6 dec

Om jobbet

AB Kristianstads kylservice är ett familjeägt företag som startades 1957 av Knut Levin. Idag drivs företaget av barnbarnen med Tobias Levin som VD. Vi är 24 st anställda på AB Kristianstads kylservice. Vår marknadsposition är mycket bra, vi arbetar i hela södra Sverige men med stort fokus på Skåne, Blekinge, Halland och Småland. I Vårt närområde som sträcker sig ca 15 mil runt omkring Kristianstad har vi ledande position i när det gäller kyl, frys, värme, luftkonditionering. Men vi arbetar även med ventilation, el och VVS. Det sistnämnda är inget som vi är direkt ute och krigar på marknaden om utan vi utför nästan enbart entreprenader till oss själva när det gäller den biten, eller i vissa fall där vi har fullserviceavtal med kunder som vill att tjänsterna går under oss. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.kristianstadkylservice.se.

Vi söker nu en Ekomoniassistent. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.
Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som ekonomiassistent består av kundfakturering, hantering av leverantörsfakturor, löpande bokföring och viss avstämning till bokslut. Du kommer att arbeta med lönehanteringen för flera av våra bolag. Du kommer även att arbeta med att registrera arbetsordrar för samtliga bolag. Dokumenthantering av olika slag som tex ISO systemet är också en viktig arbetsuppgift. Du kommer också att bli tilldelad praktiska arbetsuppgifter såsom att svara på inkommande samtal, göra kontorsinköp, postärenden etc.
Din bakgrund

Du som söker har tidigare arbetat i en liknande roll och vi ser gärna att du har en utbildning inom aktuellt område. Du trivs att arbeta i högt tempo, är noggrann och är säker i din roll som ekonomiassistent. Du skall ha god datorvana och van användare av Office programmen. Erfarenhet av ett större affärssystem är meriterande. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid Dina personliga egenskaper. Vi söker därför Dig som är prestigelös, positiv och flexibel. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs! Du ser vad som behöver göras och kan hjälpa till där det behövs. I Ditt arbetssätt är Du mycket noggrann, strukturerad och en god samarbetare. Du gillar att ha flera bollar i luften samtidigt.

Tjänsten är placerad i Kristianstad. Tillsättning omgående.

B-körkortär ett krav.

Tjänsten är 100 % av en heltid. Tjänsten är en hyrrekrytering via Wikan

Personal. Du visstidsanställs via Wikan Personal under 6 månader för att som målsättning övergå i en tillsvidareanställning hos Kristianstads Kylservice.

Vänligen skicka in Din ansökan snarast möjligt via

Wikans hemsida. Urval och intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdag: 2016-12-06.

För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist telefon 044-590 65 12.

Välkommen med Din ansökan!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.
Jobbfakta
Ort
Kristianstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Ring Sara Kvist, 044-5906512

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 dec

Om företaget

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.