Säljare i grönytebranchen

Om jobbet

Vi växer och behöver dig ! Ett mycket omväxlade jobb !
Vi söker i första hand en glad och utåriktad person som ska ta hand om försäljning av maskiner och reservdelar. Allt från Robotgräsklippare till Motorsågar till Släp...... etc .....men du ska även vara beredd på att rycka ut och installera en Robotgräsklippare eller kanske åka och hämta en Åkgräsklippare som behöver komma in till våran verkstad för service. Kör det sedan ihop sig i verkstaden så räknar vi med att du kan lösa enklare uppgifter även där.
Ingen dag är den andra lik vilket gör arbetet så mycket roligare !
Jobbfakta
Ort
Kristianstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Kontakt

Mejla Johan Pettersson

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Lite info om företaget och tjänsten.
Vi är ett Kristianstadsföretag som jobbar med försäljning,service & reperationer av diverse grönytemaskiner. Åkgräsklippare, Robotgräsklippare, Motorsågar, Häcksaxar, Släp och mycket mera. Våra leverantörer är bland annat: Kubota, Stiga, Stihl, Husqvarna, Klippo, Honda ,Fogelsta etc..
Din roll i företaget kommer i första hand att bli försäljare i butiken av maskiner och reservdelar. Men när säsongen drar igång kommer du att få åka ut och montera lite gräsklippar-robotar och även hämta och lämna maskiner för service. Du kommer att få fortlöpande utbildning på robotar. B-Körkort är ett krav.
Du får ett mycket omväxlande arbete med både frihet & ansvar & för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter. Vi värdesätter dig som kan ta egna initiativ och nytänkande är alltid välkommet !
Rätt person får ett fritt & roligt arbete tillsammans med ett gäng trevliga kollegor i ett växande Kristianstadsföretag.
Mer info om arbetet får du om du skickar oss ett mejl.
Varmt välkommen med din ansökan.
Johan Pettersson.


Hitta hit

Kristianstad Visa på karta

Visa var