Lagersäljare

Bygg aktiv · Försäljning · 31 dec

Om jobbet

Vi söker Lagersäljare

Till vår anläggning i Kristianstad

Vi söker en driven lagersäljare till vår anläggning i Kristianstad. Vi söker Dig som håller en hög servicenivå och har viljan att överträffa våra kunders förväntningar. Du har sinne för ordning och reda samt innehar ett affärsmässigt tänkande med förmåga att driva verksamheten mot uppsatta mål, både kvalitativa och ekonomiska. Du är sugen på en ny utmaning och att tillsammans med kollegor skapa ett vinnande koncept på en spännande marknad.

Vem är du?
Vi söker Dig som är en naturlig säljare och som brinner för kundkontakt och goda affärer. Dessutom skall du vara initiativkraftig och ha en bra lokal förankring. Du har några års erfarenhet inom arbetslivet och skall passa in i en organisation där alla måste bidra till utvecklingen och vill växa med företaget, detta ger också möjligheter till din egen utveckling. Du är social och utåtriktad, älskar att prata med kunder och är duktig på att skapa långsiktiga relationer. Du har tidigare erfarenhet som säljare och har du god kännedom om byggbranschen är det meriterande då våra kunder främst finns inom den sektorn.

Du skall ha en bra dokumenterad datorvana och du är van att arbeta med olika affärssystem samt med Office-paketet. Som person är du kommunikativ i både tal och skrift. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper eftersom vi ska bygga ett team som ska ta företaget till nya nivåer där samarbete och vilja till utveckling och förändring är avgörande. Leveranstrygghet är en av våra ledstjärnor så har du erfarenhet av logistik och transportplanering samt ledaregenskaper är detta meriterande.

Truckkort krävs för tjänsten

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tjänsten kommer att tillsättas under våren 2017.

Vi erbjuder!
Det finns stora möjligheter för dig som säljare inom vårt framgångsrika bolag som befinner sig i en expansiv fas med ökande omsättning och större marknadsandelar. Vi är konstant i utveckling och du ges möjlighet att vara med och påverka den fortsatta framgången. Det är din ambition som avgör hur långt du går - vårt jobb är att belöna din ambition och ge dig möjligheten att lyckas!

Stämmer ovanstående in på dig och är du sugen på en ny utmaning, så sänd in dina ansökningshandlingar senast den 31 december 2016 (CV + personligt brev ) till: elk@bygga.com. Märk din ansökan med Lagersäljare
Jobbfakta
Ort
Kristianstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Bygg-Aktiv Material AB är ett av södra Sveriges ledande bygghandelsföretag som under namnet Woody Bygghandel bedriver handel med byggvaror på tolv orter (Skurup, Ystad, Sösdala, Hässleholm, Perstorp, Örkelljunga, Markaryd, Kristianstad, Sölvesborg, Karlshamn, Ronneby och Helsingborg ). Huvudkontoret ligger i Höör. Företaget vänder sig till den professionella marknaden men även privatpersoner som vill handla byggvaror på proffsens villkor är välkomna. Vi omsätter drygt 400 miljoner och har god lönsamhet. Vi har en uttalad vilja att vara ortens ledande bygghandel där vi är verksamma.