Snickare med yrkesbevis

Om jobbet

Consyd är ett mindre byggföretag med 14 anställda som startade år 2010. Vårt kontor och lager ligger i Åhus. Kunderna består av företag och privatpersoner i Skåne. Inom den närmsta framtiden ligger de flesta av våra jobb i Åhus och Kristianstad. Vi jobbar både med renovering och nybyggnation av industrihallar, affärslokaler, privata bostäder och vid tillfällen kyrkor.

Tack vare att vi får mer att göra söker vi nu två erfarna snickare för långvarigt behov.

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att jobba med allt förekommande arbete inom nybyggnation och renovering.

Din bakgrund
Du som söker har yrkesbevis eller minst fem års erfarenhet av arbete som snickare. Du har mycket goda kunskaper i ritningsläsning. B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Som person är du självgående, initiativtagande och tar ansvar för ditt arbete. Du är samarbetsvillig och fungerar väl med både kollegor och kunder.

Omfattning: heltid. Tjänsten är inledningsvis en visstidsanställning via Wikan Personal, med tanken att du därefter går över i en fast anställning hos Consyd.

Är du vår nästa snickare? Välkommen med din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är 2016-11-09.
Jobbfakta
Ort
Kristianstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare
Kontakt

Ring Kristoffer Svensson, 044-5906508

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 5 orter i Sverige, omsätter ca 250 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se