Produktutvecklare till Ifö Electric i Bromölla

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
I rollen som produktutvecklare är du delaktig i utveckling och underhåll av våra produkter. Konstruktionsarbetet spänner över uppdateringar och vidareutveckling av befintliga produkter till att vara involverad i mer omfattande och långvariga nyutvecklingsprojekt. Dina arbetsuppgifter består av certifieringsarbete av produkterna och att säkerställa att ritningar och ritningsunderlag är uppdaterade och korrekta. Du arbetar med att utforma och ta fram monteringsanvisningar, emballage och etiketter. I ditt ansvar ingår också att underhålla artikeldata i internt affärssystem och i kunders system. Vidare är du ett tekniskt stöd inom och utanför organisationen.

Din profil
Vi söker dig som är en engagerad och kvalitetsmedveten produktutvecklare. Du har en eftergymnasial utbildning i grunden och behärskar 3D-CAD. Kan du Solid Works är det meriterande. Du är intresserad av att arbeta i ett företag med egen tillverkning där din nyfikenhet för kedjan mellan försäljning till slutprodukt samt utmaningar och möjligheter i tillverkningsprocessen är stor. Du är van att självständigt söka information och trivs med att hantera externa kontakter med leverantörer och kunder likväl interna med kollegor inom produktutveckling, sälj och produktion.

Som person är du entusiastisk med förmåga att förstå kundkrav och omsätta dessa i innovativa lösningar. Du är drivande, initiativtagande och trivs i ett arbete under eget ansvar. Du har en god kommunikativ förmåga med intresse för både människor och teknik. Att du är en god kollega och bidrar till ett positivt arbetsklimat är en självklarhet för oss.

Du blir en del av ett stabilt bolag med starkt varumärke som präglas av gemenskap och ett glatt klimat. Inom organisationen är det korta beslutsvägar och öppna dialoger med syfte att främja affärsverksamheten och välkomna nya idéer. Tjänsten är ett led i den fortsatt positiva utveckling och tillväxt som sker i bolaget.

Sista ansökningsdag
I denna rekrytering samarbetar Ifö Electric med Maxkompetens och vi ser mycket fram emot ditt visade intresse för tjänsten. Vänligen skicka din ansökan snarast, dock senast den 6/11. Din ansökan tar vi emot på www.maxkompetens.se. För mer information kontakta Therese Hulte på telefonnummer 044-781 44 80 eller therese.hulte@maxkompetens.se

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.

Om kunden
Ifö Electric AB är ett av Europas ledande företag inom belysningsarmaturer i porslin, säkringsteknik och elverksmaterial. Med fokus på kvalitet utvecklar, tillverkar och marknadsför vi våra produkter. Omsättningen är drygt 60 miljoner SEK och vi är en organisation på 30 personer. Företaget grundades för mer än 80 år sedan och är idag ett kundorienterat företag med högkvalitativa produkter. Vi är inne i en expansiv och spännande fas och förstärker nu organisationen med en produktutvecklare. Läs mer om oss på www.ifoelectric.com
Jobbfakta
Ort
Kristianstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Kontakt

Mejla eller ring Therese Hulte, 0447814480

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 okt

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.