Produktionschef/Platschef - Skanska Direkt - Kristianstad

Skanska · Bygg & Hantverk · 3 nov

Om jobbet

Produktionschef till Skanska Direkt i Kristianstad

Vi på Skanska Direkt skapar arbetsplatser som får både människor och företag att växa. Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på byggservice och entreprenader inom områdena underhåll, renovering och åtgärder för energieffektivisering. Vårt servicekoncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. Vi jobbar med om- och tillbyggnader av bostäder, kontor och andra kommersiella fastigheter.

Vår verksamhet präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Vi är i en expansiv fas och skulle gärna vilja att du följde med på denna resa!

Då vi på Skanska Direkt ofta har långtgående samarbeten med våra kunder, är en lyhördhet och förståelse för kundernas behov otroligt viktigt. Vi vill att våra kunder ska välja att anlita oss nästa projekt eftersom de är nöjda med hela projektet, från utförande till kommunikationen under projektets gång.

Vi söker vi nu en erfaren produktionschef till vår verksamhet i Kristianstad.

Du är vår nyckelperson i produktionen

Rollen som produktionschef på Skanska är navet i vår kärnverksamhet. Du leder vår produktion samtidigt som du är en ledare och förebild för många medarbetare.
Att det är en vinnande väg att arbeta med struktur, kvalité och engagemang visar sig i vår orderstock

Du ansvarar för produktionsplaneringen och har även ett övergripande ansvar för ekonomistyrningen i produktionen. En viktig del i rollen handlar om att utveckla medarbetarna i produktionen genom att till exempel hålla utvecklingssamtal med yrkesarbetarna

Vem är du?

Arbetar du som produktionschef idag och känner att du vill bredda din kompetens. Eller arbetar du som arbetsledare och vill ta en större roll och växa i din karriär? Kanske saknar du något i din roll idag?

Du är en trygg ledare som får dina medarbetare att trivas och nå sin fulla potential. Du inser att laget aldrig är bättre än den svagaste länken och det är viktigt för dig att se till att dina medarbetare är involverade och engagerade i verksamheten. Dina projekt driver du alltid med kvalitet, miljö och säkerhet i fokus.

Din ansökan
Ansökan sker via länken nedan och sista ansökningsdag är 3 november 2016.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta projektchef Marcus Glantz, 010-449 26 43 eller via mail marcus.glantz@skanska.se

Välkommen till Skanska!
Jobbfakta
Ort
Kristianstad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 nov

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.