Studerande redovisningsassistent för arbete under månadsbokslut

Academic Work · Ekonomi · 26 dec

Om jobbet

Är du studerande med inriktning mot redovisning? Som redovisningsassistent kommer du att vara behjälplig och stötta ett trevligt ekonomiteam hos Ifö Sanitär. Vill du utvecklas inom området och skaffa dig värdefull erfarenhet? Då tror vi att detta är extrajobbet för dig! Läs gärna mer om tjänsten och vad den kan innebära i annonsen.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Ifö Sanitärs räkning en redovisningsassistent till deras ekonomiavdelning. Du kommer att vara del av ett team på 6 personer på ekonomiavdelningen som sitter i Bromölla och Mörrum. Din främsta uppgift i teamet blir att vara behjälplig och avlasta under bokslutsperioden samt vid arbetstoppar och frånvaro. Du kommer att utgå från Ifö Sanitärs huvudkontor i Bromölla dit du tar dig med tåg från Kristianstad med en total restid på runt 30min.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ifö Sanitärs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Som redovisningsassistent i ekonomiteamet kommer du att vara en extra resurs till avdelningen främst under bokslutsarbete som sker vid månadsskiftet. Du kommer att vara ett stöd och vara behjälplig med den löpande bokföringen men även administrativa uppgifter som faller under ekonomiavdelningen. Det kan även finnas behov av hjälp under andra delar av månaden vid arbetstoppar och frånvaro.

Du kommer till exempel att:
 • Bokföra bankverifikationer
 • Se över leverantörsfakturor
 • Arbeta med arkivering
 • Finnas tillgänglig för övrig administration på ekonomiavdelningen
Tjänsten passar dig som läser ekonomi med inriktning mot redovisning. Vi tror att du har läst minst 1,5år av din utbildning och att du har ett stort intresse för området. Förmodligen vill du även gärna arbeta inom redovisning efter din examen och ser uppdraget hos IFÖ som en möjlighet att bygga på ditt CV. Med detta uppdrag får du som student en stor fördel med praktisk erfarenhet inom ditt utbildningsområde.

Vi söker dig som
 • Läser ekonomi på högskola eller universitet med inriktning mot redovisning
 • Kan kombinera arbete med studier med en god struktur och planering
 • Har ett stort engagemang och vilja att lära dig
 • Har arbetat i en serviceroll tidigare eller med administrativa uppgifter
 • Trivs i en assisterande roll
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som redovisnings- eller ekonomiassistent sedan tidigare. Kanske har du arbetat extra under studietiden eller under sommar/lov.

Vi letar efter dig som är nyfiken och vill utvecklas inom redovisning. Du har ett driv att lära dig mer och tar dig an alla arbetsuppgifter med engagemang och vilja att leverera service och en god kvalité. För att trivas i rollen tror vi även att du är orädd och vågar ta initiativ, du väntar inte på nästa uppgifter utan tar för dig och vågar fråga. Du trivs med att arbeta i en assisterande roll och är serviceinriktad och prestigelös.

Övrig information
 • Start: Mitten på november
 • Omfattning: Vid månadsbokslut runt 3-4 dagar samt vid behov
 • Lön: Enlig avtal
 • Placering: Bromölla
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Kristianstad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Ifö Sanitär är Nordens ledande producent av VVS-produkter med fokus på badrum. De erbjuder sina kunder ett komplett badrum samt arbetsbänkar för kök och våtutrymmen. Ifö ingår i Geberit koncernen, en ledande aktör på den europeiska badrumsmarknaden, och bedriver verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Estland, Lettland och Litauen. I Bromölla hittar du Ifö Sanitärs huvudkontor och deras största produktionsanläggning, en fabrik som är en av världens modernaste. Här produceras allt sanitetsporslin i en processindustriell miljö.