Om jobbet

Är du den vi söker? Vi behöver förstärka med arbetsledare på vår byggavdelning i Kristianstad.

Trivs du att arbeta nära produktionen och vill ha ett omväxlande och utmanande arbete? Som arbetsledare kommer du att biträda platschefen med arbetsledning i projekten, planering, arbetsberedning, uppföljning samt ha en nära kontakt med hantverkare och underentreprenörer.

Vi ser att du har teknisk ingenjörsutbildning, byggteknisk bakgrund eller likvärdig erfarenhet och trivs i ledande befattning. Som person är du positiv, driven och trivs med att planera och organisera ditt arbete. Du tycker om problemlösning och har lätt för att prioritera och fatta beslut.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Mattias Kvist, Arbetschef, 072-5334642,
Therese Sandö, Personalsamordnare, 0733-339446,
Jobbfakta
Ort
Kristianstad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Kontakt

Ring Mattias Kvist, Arbetschef, 072-5334642

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.