Om jobbet

Är du vår nya kollega? Vi behöver förstärka vårt trevliga gäng med ytterligare en platschef.

Du är positiv, utåtriktad, drivs av att vara ledare och vill arbeta under eget ansvar. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer har du en hög social kompetens och har lätt för att samarbeta. Du bör ha god teknisk utbildning samt några års erfarenhet i rollen som platschef. Kalkyleringserfarenhet är en merit.

Som platschef hos oss får du en bred utveckling då vi har en stor variation av projekt både inom nyproduktion och ombyggnad. Du är en nyckelperson i en central roll, med ansvar för projektens utförande, kvalitet, ekonomi, planering och personal i projekten. Till din hjälp har du ett antal duktiga personer, allt från inköpare och arbetsledare till skickliga hantverkare.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Mattias Kvist, Arbetschef, 072-5334642,
Therese Sandö, Personalsamordnare, 0733-339446,
Jobbfakta
Ort
Kristianstad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Kontakt

Ring Mattias Kvist, Arbetschef, 072-5334642

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.