Studenter till terminalarbete utanför Kristianstad! Truckutbildning ingår!

Om jobbet

Information om uppdraget

För kunds räkning söker vi nu efter flexibla studenter som är intresserade av eftermiddags- och nattjobb! Vi söker dig som vill ha ett fysiskt och utvecklande extrajobb. Låter detta intressant? Skicka då in din ansökan redan idag!
För tjänsten krävs det att du studerar på minst 50%. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola, komvux eller liknande. Eftersom vi ser långsiktigt på uppdraget ser vi gärna att du har minst 2 år kvar av dina studier.

StudentConsulting kommer stå för ditt truckkort om du inte har truckkort.

För det här uppdraget kräver vi att du kan arbeta minst 2 eftermiddagar, 15-19, eller nätter i veckan, 00-06. Vi söker dig som är flexibel och är van vid ett fysiskt arbete då arbetet ibland innebär tunga lyft. Arbetsplatsen ligger lite utanför Kristianstad och arbetet kommer utföras på deras terminal där det främsta arbetsuppgifterna är truckkörning och paketsortering.

Då vi intervjuar löpande kan tillsättning av tjänsten ske innan sista datumet, så är du intresserad? Skicka in din ansökan genast! Vi förväntas tillsätta tjänsten senast november då julperioden är högsäsong för vår kund.

Kunskaper för uppdraget

Då arbetet stundtals är fysiskt krävande är det viktigt att du inte är rädd för att ta i. Som person ska du vara effektiv, noggrann, ordningssam och ha erfarenhet av att arbeta med ansvar. Dessutom är det viktigt att du är en lagspelare och trivs med att arbeta i grupp. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Är du intresserad? Välkommen med din intresseanmälan redan idag då tillsättning sker när vi hittat den rätta kandidaten!
Jobbfakta
Ort
Hässleholm
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!