Vi söker säljare

Om jobbet

Våra säljare är fönsterexperter och finns över hela landet. Detta är nyckelpersonerna i våra kunders fönsterbyten. Med höga ambitioner och en ökad efterfrågan söker vi nu fler fönsterexperter som vill ta del av vårt framgångsrika franchisekoncept.

Som franchisetagare är du vår fönsterexpert i ett eget distrikt. Med eget aktiebolag bygger du upp din egen kundlista. Du har ansvar för hela försäljningsprocessen. Genom uppsökande försäljning och marknadsaktiviteter utvecklar och underhåller du försäljningen av Hemmafönsters produkter och tjänster. Du genomför hembesök och hjälper villaägare att välja marknadens tryggaste fönsterbyte för just deras hem. Montaget utförs av professionella snickare som är certifierade av Hemmafönster.

Vi på Hemmafönster vill att alla våra fönsterexperter ska vara framgångsrika och ser därför att även du sätter ambitiösa mål. Du blir en del av vår kompententa säljorganisation och får en gedigen utbildning och introduktion för att kunna erbjuda kunderna rätt lösning och uppnå målsättningarna. Vår regionchef är din mentor och ger dig stöd för att kunna lyckas tillsammans med oss.

Vem är du?
För att bli en av våra framgångsrika fönsterexperter krävs det att du är proaktiv, strukturerad och pålitlig. Du har lätt att ta kontakt med människor och drivs av en stark vilja att göra dina kunder nöjda. Du är samarbetsvillig, arbetar strukturerat och målmedvetet med en stark vilja att expandera. Du bör ha administrativ kompetens, bra möjligheter till finansiering och tillgång till rådgivning inom de områden där du har svagheter. Har du erfarenhet inom byggbranschen och eget företagande är detta meriterande. Viktigast för oss är dock att du har en personlighet som vi vill satsa på.

Kvalifikationer:
  • 3 års gymnasial utbildning eller motsvarande utbildning/bakgrund
  • Grundläggande kunskaper om företagsekonomi
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
  • God datorvana. MS-Officepaketet
  • Erfarenhet av uppsökande försäljning
  • Körkort (B)
Arbetstider:
Heltid, kvälls- och helgarbete förekommer.

Sista datum för ansökan är 30/11. Vi kommer dock att tillsätta tjänster löpande under ansökningstiden och ser därför att du skickar in din ansökan snarast möjligt.

För mer info kontakta
Martin Ternsjö
072-515 16 59
Jobbfakta
Ort
Kristianstad
Anställning
Heltid
Franchise
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Martin Ternsjö, 072-515 16 59

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget