Barilla söker fältsäljare mot dagligvaruhandeln i Kristianstad och Östra Skåne!

Om jobbet

Vi erbjuder nu en möjlighet att komma in som fältsäljare inom dagligvaruhandeln och arbeta med våra starka varumärken Wasa, Barilla, Falu och Gammelgården i en engagerad och kunnig organisation som arbetar aktivt med karriärutveckling. Detta är en heltidsanställning tillsvidare, och för att vara aktuell för tjänsten har du din bostad i Kristianstad eller Hässleholm med omnejd. Resor i arbetet förekommer med flera övernattningar per månad.

Som fältsäljare innebär de dagliga arbetsuppgifterna att presentera samt sälja in kampanjer och nyheter, fylla på varor och skapa attraktiva exponeringar. Vi arbetar aktivt med space management för att stärka butikernas lönsamhet i våra kategorier och ger butikerna hjälp, tips och råd vid ombyggnad av avdelningar där våra produkter finns representerade.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du som söker har framgångsrik erfarenhet från försäljning, butiksarbete, plockhjälp eller liknande inom dagligvaruhandeln eller livsmedelsbranschen och ett brinnande intresse för mat. Du har körkort och utbildning på gymnasienivå, medan högre utbildning är meriterande. Tjänsten kräver datorvana och du pratar flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska. Tidigare erfarenhet av arbete i säljstödssystemet Argus är meriterande men inte ett krav. Du trivs med att arbeta självständigt och i ett högt tempo. Som person är du är utåtriktad, övertygande och energisk och du brinner för att skapa kundkontakt och ett brett nätverk. Du har också hög servicemedvetenhet och strävar efter att skapa långsiktiga relationer. I rollen ingår tydliga budgetmål och för att lyckas i rollen bör du ha en stark drivkraft för att nå goda resultat.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med starka varumärken i ett spännande och viktigt affärsområde. Vi tror att du har ett genuint intresse för mat och att du vill bygga din karriär genom att, tillsammans med oss, bidra till att fler upptäcker matglädje i vardagen samt att du delar våra värderingar, Intellectual Curiosity, Passion, Courage, Trust and Integrity.

Ansökan
Start för anställning beräknas till 1 december 2016 eller enligt överenskommelse. Frågor besvaras av regionchef Jonas Ekström på telefonnummer: 0703432040 eller mail: jonas.ekstrom@barilla.com. Ansök senast 30 oktober 2016 via vår hemsida: www.barillagroup.com (http://www.barillagroup.com/) under join us/careers /Trade and Sales. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

All rekryteringshjälp undanbedes!
Jobbfakta
Ort
Kristianstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Jonas Ekström, 0703432040

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget

Barillagruppen är världens största producent av pasta och pastasåser samt Europas ledande bagerikoncern. Företaget är familjeägt och drivs av familjen Barilla i fjärde generationen, med sitt säte i Parma, Italien. I Sverige känner vi främst igen varumärkena Barilla och Wasa, där den senare är världens största producent av knäckebröd.