Säljare

Om jobbet

Till vår enhet i Kristianstad söker vi en Säljare som vill hjälpa privatpersoner och företag i området att få de bästa solskyddslösningarna.

Dina arbetsuppgifter
Som Säljare hos Rullux Markis och Persienn skapar du de bästa solskyddslösningarna för varje enskild kund. Till din hjälp har du vårt breda och skräddarsydda sortiment av rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner, persienner och markiser för fönster, terrasser och trädgårdar.

Tack vare att varje produkt tillverkas efter beställning är valfriheten och flexibiliteten på produkterna stora, vilket ställer krav på att du som säljare är lyhörd, kreativ och bra på att sätta dig in i kundens önskemål och mål med produkten.

Tjänsten som säljare hos oss är en kombinerad roll där dina arbetsdagar varierar mellan fältarbete och butiksarbete. När du är ute på fält gör du hembesök hos bokade kunder där du utför mätningar och därefter lämnar förslag utifrån kundens förutsättningar. Du genomför även uppsökande försäljning vid exempelvis nybyggnationer samt deltar och representerar Rullux vid mässor.

Till vår butik i Kristianstad kommer kunder för att beställa produkter eller för att inspireras inför ett kommande köp. Ditt ansvar är att ge kunderna råd kring olika produkter och lösningar, samt att erbjuda kunden ett personligt hembesök.

Din bakgrund
Som säljare hos oss ser vi att du har tydligt affärsfokus och ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du relationsskapande och kreativ med hög social kompetens och stort eget driv. Att du är målinriktad och har en känsla för service ser vi som en självklarhet.

Du är en praktiskt lagd person med förståelse för husets konstruktion. Som person är du trygg, social, förtroende- och relationsskapande samt ansvarstagande. Du är kommunikativ och har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Personliga egenskaper värderas högt.

Då vi är en liten organisation är det viktigt att du kan arbeta självständigt och driva saker i mål på egen hand. Du måste också vara beredd att rycka in och hjälpa till med de mest skiftande uppgifter som kan dyka upp.

Du ska även ha god datorvana och vara god användare av Office-programmen. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Omfattning: Heltid, dagtid. Helgjobb lördagar mellan 10-13 enligt schema.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning direkt hos Rullux Markis och Persienn. Start omgående.

B-körkort är ett krav.

Sista ansökningsdag: 21 oktober 2016. Intervjuer och tillsättning sker löpande, ansök därför omgående.

Vi samarbetar med Wikan Personal. Vid frågor kontaktas Sofie Appring på Wikan, 044 - 590 65 11.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 5 orter i Sverige, omsätter ca 250 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Jobbfakta
Ort
Kristianstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Butik
Kontakt

Ring Sofie Appring, 044 - 590 65 11

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Rullux Markis och Persienn är det självklara valet både för företag och privatpersoner när det kommer till solskydd. Vi har lång erfarenhet av utvändigt och invändigt solskydd för alla typer av hus och byggnader. Med egen tillverkning och egna installatörer kan vi erbjuda våra kunder unika och skräddarsydda lösningar. Rullux Markis och Persienn finns representerade på fem orter i södra Sverige. Vår tillverkning och administration finns i Lund.