Grönytesäljare till OP-maskiner

Om jobbet

OP-maskiners tyngdpunkt har alltid varit och är också idag jordbruks- och grönytesmaskiner. Dessutom har vi kompletterat företaget ytterligare genom försäljning/service av John Deeres sortiment.

Vi söker nu en grönytessäljare som kommer utgå från Kristianstad alternativt Tomelilla. Rekryteringen görs i samarbete med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer framförallt att bestå av försäljning, offertarbete och demonstrationer mot våra kunder inom grönytessegmentet. Dessa kunder är vanligtvis kommuner, fastighetsbolag och företag, men det kan också röra sig om privatpersoner. Det geografiska försäljningsområdet är nordöstra och östra Skåne samt Blekinge. Merparten av arbetet sker på fältet i form av demonstrationer samt kundbearbetning och kundvård.

Din bakgrund

Vi tror att du som söker denna tjänst har dokumenterad erfarenhet av sälj- och offertarbete. Du drivs av affärer och kundvård och trivs med att röra dig på "fältet". Har du kunskaper eller kontakter inom OP-maskiners bransch är det starkt meriterande.

Du har B-körkort. Även C-kort är ett krav.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 24 oktober och vi tar endast emot ansökningar via www.wikan.se

För mer info kontakta Kristoffer Svensson på telefon 044-590 65 08.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan Personal har kontor på 5 orter i Sverige, omsätter ca 250 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Jobbfakta
Ort
Kristianstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Kristoffer Svensson, 044 - 590 65 08

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 okt

Om företaget

Hos oss på OP-maskiner är service A och O. Vi har skapat ett gott renommé där kundens behov av snabb och kompentent service alltid står i fokus. När vi byggde ut lokalerna i Kristianstad fick vi tillgång till stora verkstadsytor, större lagerkapacitet och en fräsch butik där vi kan exponera ett brett sortiment. Personalen fick fina omklädningsrum och administrationen flyttade in i nya ljusare lokaler. Den rymliga och ljusa matsalen kan även användas vid kundträffar etc. OP-maskiner har rustat sig för framtiden.