Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Till en av våra kunder några mil utanför Kristianstad är vi nu i behov av personal till deras lager för att bemanna upp under deras kommande högsäsong. Vi söker både packare och plockare.

Som packare kommer du att arbeta med packning av produkter efter de ordrar som lagts. Sortimentet är brett och produkterna som ska packas är varierande i både form och storlek.

Du får gärna ha arbetat på lager och ha testat på liknande arbetsuppgifter tidigare. Det viktigaste är dock din inställning till att vilja lära och göra ett bra jobb. Du är noggrann och stresstålig, flexibel och har god prioriteringsförmåga. Du tycker om att arbeta i högt tempo och är inte rädd för att hugga i fysiskt om så behövs.

Som plockare arbetar du med att plocka efter order och att packa dessa. För tjänsterna som plockare kräver vi truckkort på ledstaplare och plocktruck samt vana av truckkörning.

Din profil
Dina egenskaper är av stor vikt för tjänsten. Vi söker dig som är noggrann och stresstålig, flexibel och med god prioriteringsförmåga samt en god vilja att utföra ditt arbete på ett bra sätt. Du har viss datavana och är inte rädd för att ta i fysiskt när så behövs.

Uppdragets längd kan variera mellan några veckor och ett par månader. B-körkort och tillgång till bil krävs för att kunna ta sig till arbetsplatsen.

Sista ansökningsdag
Väcker ovan information ditt intresse- vänligen skicka in din ansökan via vår hemsida www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 30/10 men vi kommer att arbeta löpande med urval så skicka gärna in din ansökan snarast. För mer information kontakta Alexandra Ivstam på alexandra.ivstam@maxkompetens.se

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Kristianstad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Mejla Alexandra Ivstam

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.