Projektörer med cad-kunskaper sökes till eltel i kristianstad

Om jobbet

Vi söker nu en projektör inom nätverksbranchen till vår kund Eltel i Kristianstad. Du ska vara nyexad från en relevant yrkes- eller högskoleutbildning, alternativt ha upp till 1-2 års praktisk arbetslivserfarenhet. För att lyckas i rollen bör du ha ett stort tekniskt intresse, gärna för telekombranschen, samt ha bra kunskaper i CAD sedan tidigare. Som person ser vi att du är initiativtagande, självgående och en problemlösare. Låter detta intressant? Sök tjänsten idag för start är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Eltels räkning en projektör. Eltel växer och utökar sin personalstyrka till sitt kontor i Kristianstad.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Eltels önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Eltel. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektör på Eltel kommer du att arbeta i både större och mindre projekt. I de större projekten ingår du i ett team av projektörer, tekniker m.fl., lett av en projektledare för ett större projekt. Arbetsuppgifterna består exempelvis utav att hjälpa till och driva det dagliga arbetet gällande att se till att det finns uppdaterade ritningar och material, beställa material, ha kontakt med gräventreprenader m.fl. för att projektet ska flyta på. Det kan även förekomma en del kundbesök.

I de mindre projekten kommer du arbeta mer självständigt där du hanterar olika arbetsmoment från hela projektcykeln. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att ta emot beställningar från kund, ta fram kartunderlag och göra ändringar i ritningarna, hantera dokumentation samt fakturering.

Tjänsterna passar dig som nyligen har tagit, eller snart ska ta examen och har ett stort intresse för CAD-ritning och för telekommunikation. CAD-program Eltel använder sig av är AutoCAD, dpCom och MicroStation.

Vi söker dig som
  • Har en examen från högskola eller YH-utbildning inom relevant område, alternativt har upp till 1-2 års praktisk erfarenhet
  • Har körkort, då kan förekomma resor i tjänsten
  • Har goda tal-och skrivkunskaper i svenska då kommunikationen med Eltels kunder sker på svenska
  • Har goda kunskaper i CAD och lätt kunna sätta dig in i nya system
Vidare ska du ha ett intresse för telekommunikation och en vilja att utvecklas i företaget.

Som person är du driven, lättlärd och strukturerad. Du tycker om att tackla utmaningar och ser lösningar i problem som uppstår. Vidare är du självgående och vågar ta egna initiativ för att förbättra det dagliga arbetet och finna lösningar på problem. Du ska också ha en välutvecklad kommunikativ förmåga och trivs att ha kontakt med människor då kommunikation med kunder, tekniker, projektledare mm är vanligt förekommande.
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, minst 6 månader med möjlighet till förlängning eller överrekrytering
  • Placering: Kristianstad
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:

Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGE INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Kristianstad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Eltel är ett företag som levererar tekniska tjänster inom infranet (infrastruktur och nätverk inom el och telekom). Eltels utbud är brett då de erbjuder allt från planering av nya projekt till verkställande utav dessa, samt drift och underhåll.

Eltel växer stadigt och har sin största marknad i Norden men är också verksamma i fler länder i Europa och även Afrika.