Tekniker till port och dörrverksamheten i Kristianstad

Om jobbet

Nu söker vi dig som har förmågan och viljan att arbeta som port- och dörrtekniker inom service och montage med utgångspunkt i Kristianstad. Du kommer att tilldelas ett eget arbetsområde, där du självständigt strukturerar och planerar ditt arbete, vilket gör att vi ställer höga krav på din sociala kompetens samt förmåga att bygga långsiktiga kundrelationer. Ett ödmjukt förhållningssätt, drivkraft och god känsla för service är uppskattade egenskaper på KONE.

Kunskap, utbildning och erfarenhet

Du har el-inriktad utbildning minst på gymnasienivå, alternativt dokumenterad erfarenhet av liknande arbeten, samt läsförståelse i engelska. Arbetet är omväxlande och innefattar bland annat förebyggande service och underhåll, reparationer samt åtgärdande av besiktningsanmärkningar.

Meriterande är om du har erfarenhet från underhålls- och installations arbeten inom port eller dörrautomatikbranschen. Naturligtvis ger vi dig den produktutbildning du behöver. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Du delar naturligtvis våra grundläggande värderingar; glädja kunder, kraft som förnyar, passion att prestera samt samarbete för framgång. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid rätt inställning och ett stort intresse för arbetsuppgifterna.

Arbetsberedskap utanför ordinarie arbetstid och resor ingår i tjänsten.

Vi erbjuder

På KONE får du möjligheten att jobba på ett stort globalt företag som är rankat av Forbes som ett av de 50 mest innovativa företagen i världen. I Sverige är vi ett av de ledande företagen inom portar och automatiska dörrar och erbjuder dig att bli en del i ett familjärt företag under ständig utveckling. På KONE sätter vi högt värde på säkerhet, miljö och kvalitet och tror på att människor växer med frihet under ansvar. Våra medarbetare hjälper människor att kunna röra sig smidigt, säkert och bekvämt inom och mellan byggnader -KONE People Flow.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Assarsson, Distriktschef Syd, 040-385606,andreas.assarsson@kone.com

Sista ansökningsdag är 2016-10-02. Tjänsten kommer dock att tillsättas snarast och intervjuer sker fortlöpande.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Kristianstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Mekanik
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 nov

Om företaget

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.