Snickare / Plattsättare

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Som snickare hos TM Kakelspecialisten erbjuder vi dig ett varierat jobb med frihet under ansvar. Du kommer att ingå i ett arbetslag, men ibland även arbeta på egen hand. Som snickare hos oss kommer du att arbeta med rivning-, snickeri- och grovjobb. Även utbyggnader av hus förekommer.

Dina arbetsuppgifter
Som plattsättare hos TM Kakelspecialisten erbjuder vi dig ett varierat jobb med frihet under ansvar. Du kommer att ingå i ett arbetslag, men ibland även arbeta på egen hand. Dina arbetsuppgifter kommer att vara framför allt plattsättning och allt underarbete innan plattsättningen så som rivning, flytspackling, tät skiktning, fogning och sättning/läggning av plattor. Som plattsättare i vårt företag hjälper du även våra snickare med rivning av väggar och golv samt uppsättning av nya väggar och golv. Du kommer framförallt att arbeta med nyskapande projekt där du och ditt kunnande ligger i fokus

Din bakgrund
Du har yrkesbevis som snickare/plattsättare och har minst 5 års yrkeserfarenhet i rollen. Det är meriterande om du har arbetat brett med både renoveringar och nybyggnation.
Vi ser gärna att du har arbetat i ett mindre företag tidigare. Du behärskar ritningsläsning.
Som person är du självgående, initiativtagande och samarbetsvillig. Vidare är du punktlig, noggrann och gillar att "hugga i". Du är en lagspelare som har lätt till skratt.
B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

TM Kakelspecialisten tillämpar en rökfri arbetsplats.
Jobbfakta
Ort
Kristianstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare
Kontakt

Mejla eller ring Milan Tonkovic, 0709851400

Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 nov

Om företaget

TM Kakelspecialisten är ett plattsättarföretag i grunden som sedan har utvecklats till en totalentreprenad med alla dess färdigheter. Bolaget har funnits sedan 2003 och har i dagsläget 10 anställda i företaget som alla har sin egen specialitet. TM
Kakelspecialisten tar sig an alla projekt, till privatpersoner och företag - stora som små! Läs gärna mer på vår hemsida tmkakelspecialisten.se.


Hitta hit

Kristianstad Visa på karta

Visa var