Produktionspersonal till innovativt företag i Bromölla!

Om jobbet

Är du student och söker ett riktigt grymt extrajobb? Då har vi det perfekta jobbet till dig i Bromölla!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning produktionspersonal till Bromölla. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som produktionspersonal finns det möjlighet att arbeta på olika avdelningar vilket innebär att arbetsuppgifterna varierar beroende på var du blir upplärd. Arbetsuppgifterna kan inledningsvis vara att köra truck och placera produkterna i torkskåp. På en annan avdelning sker emballering och packning av produkter vilket innebär hantering av tunga lyft. När du jobbar kommer du att arbeta i ett team av personal som tar hand om den specifika avdelningen. Upplärningen kommer att ske ute hos vår kund och förläggas under cirka 2 arbetsdagar. Produktionen är i gång alla dagar i veckan vilket innebär att det finns möjligheter att ta pass på vardagar så väl som på helger.

Tjänsten passar dig som vill ha ett meriterande och roligt extrajobb vid sidan av dina studier!

Vi söker dig som
 • är student och har minst 1.5 år kvar på dina studier
 • kan arbeta 2 pass i veckan
Du bör ha ett flexibelt schema i skolan och kunna ställa upp med kort varsel så väl som vid längre framförhållning. Arbetstiderna är förlagda över hela dygnet vilket innebär att det finns möjligheter att jobba både dag- och nattpass. Som person är du ansvarstagande och lojal mot din arbetsplats och tycker om att arbeta hårt och mycket samt trivs med att jobba i team. För den som är sugen på att jobba mer än 2 pass i veckan finns ofta möjligheten till detta.

Det är meriterande om du:
 • har erfarenhet av produktion
 • har truckkort
 • har vana att arbeta i datasystemet IFS
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, upp till 2 dagar i veckan
 • Lön: Enligt avtal
 • Placering: Bromölla
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Kristianstad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

58 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Vår kund är en stor aktör inom tillverkningsprodukter för badrum och kök. Med sin över 100-åriga erfarenhet har de blivit ledande inom sitt område och finns idag förutom i Sverige även runtom i Europa. Produktionen genomsyras av högteknologiska maskiner vilket tillsammans med personalen möjliggör högkvalitativa produkter och ökad konkurrensförmåga.