Industrielektriker

Om jobbet

Är du en erfaren industrielektriker?Hur ser din arbetsdag ut?

Som industrielektriker kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter som innefattar nyinstallation, felsökning, reparationer samt förebyggande underhåll på elanläggningar.
Vem trivs här?

Vi ser att du har erfarenhet av arbete som industrielektriker, underhållstekniker eller motsvarande. Du har en utbildning inom el, stor erfarenhet av felsökning, service och industriautomation.

Du är van vid att arbeta i flexibel miljö där omprioriteringar förekommer. Det är därför viktigt att du har förmåga att göra goda prioriteringar samt är driven, strukturerad och noggrann. Arbetet ställer krav på att du är en duktig problemlösare och snabbt hittar effektiva lösningar. Du ska gärna vara självgående och ha förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter. Samtidigt är det viktigt att du är en person som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med personer i din omgivning. Körkort är ett krav.

Samarbetsförmåga och flexibilitet är personliga egenskaper som krävs för att lyckas väl i tjänsten. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och i grupp.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. Bifoga CV och personligt brev.
Jobbfakta
Ort
Perstorp
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Kontakt

Mejla eller ring Lennart Olsson, 0435-443470

Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget


Hitta hit

Visa var