Personlig Servicetekniker

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Som Personlig Servicetekniker (PST) tar du hand om kunden hela vägen från tidsbokning till avhämtning av den klara bilen. Du servar och reparerar med kompetens och noggrannhet, alltid med kundens bästa för ögonen. Till ditt stöd har du avancerade diagnos- och felsökningsprogram samt erfaren verkstadscoach.

I vår märkesverkstad kommer du ingå i ett team av duktiga PST och en verkstadscoach. Du får ett intressant arbete med mycket eget ansvar och tillgång till kompetenshöjande utbildning. Vi erbjuder heltid, tillsvidareanställning, fast + rörlig lön.

Utbildning och erfarenhet
Personliga egenskaper Vi söker dig som har förmågan att ge bra service och kan skapa goda relationer med kunder såväl som arbetskamrater. Du är målinriktad, har god prioriteringsförmåga, uppskattar ansvar och möjligheten att arbeta självständigt. Du är engagerad i ditt jobb, vill utvecklas med företaget och deltar aktivt i de kompetenshöjande utbildningar som erbjuds.

Kompetenskrav
Fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå, några års erfarenhet från verkstadsarbete och goda datorkunskaper behövs för att klara jobbet. B-körkort är givetvis ett krav.

Placeringen är på vår filial i Klippan.
Jobbfakta
Ort
Klippan
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Reparatörer
Mekanik
Kontakt

Mejla eller ring Thord Eliasson, 0431-89841

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Skånebil Personbilar AB ingår i Skånebilsgruppen som är återfårsäljare av Volvo Renault och Dacia person- och transportbilar. Vi är ca 70 medarbetare och omsätter drygt 400 MSEK. Huvudanläggningen finns i Ängelholm, filialerna i Klippan och Båstad. Vår verksamhet styrs av värdeorden -Engagemang -Kompetens -Samarbete.


Hitta hit

Visa var