SENIOR PROCESSINGENJÖR SÖKES till Johnsson Matthey i Perstorp!

Om jobbet

Arbetsbeskrivning
Som senior processingenjör hos oss kommer du att ansvara för processdesign och utveckling av våra fabriker (FORMOXTM licensfabriker) som byggs världen över. Du kommer arbeta som processansvarig i teamet och säkerställa kvalitet och funktion av utrustningen samt processäkerhet i fabriken. Arbetet är självständigt och utmanande då man ställs inför allsköns utmaningar på vägen som ska lösas på bästa möjliga sätt. Tjänsten är placerad i Perstorp men en hel del resor ingår i jobbet. Processgruppen består idag av åtta ingenjörer i Perstorp och två i Peking. Denna tjänst rapporterar till Process Manager som är placerad i Perstorp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är Civil- eller högskoleingenjör eller har motsvarande kompetens med inriktning mot process/kemiteknik. Troligtvis har du minst fem års erfarenhet från processindustri sedan tidigare men vill ha mer internationell prägel på din tjänst. Som person är du nyfiken, har stort eget driv och trivs i situationer där du får hantera kunder och problemlösning. Tjänsten innehåller en hel del resor över hela världen så det är viktigt att du trivs med det. Flytande svenska och engelska är ett krav.

Vi erbjuder
Som anställd hos oss får du tidigt ta stort eget ansvar. Du blir snabbt involverad i hela processen från A till Ö och får resa jorden runt i möten med våra kunder. Vi är ett litet företag i den stora koncernen så det finns möjligheter till internationell karriär om man vill det.

Kontaktperson
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med rekryteringskonsult Jenny Kullberg. Har du frågor om tjänsten ringer du 0734-15 98 60. Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan till  jenny@kullbergheadhunting.se senast den 2/11 2016 - vi arbetar dock alltid med löpande urval. Är det inte dig vi söker men du vet vem vi söker? Tipsa då om din kandidat med namn, telefonnummer och motivation på ovan mailadress. Rätt tips som leder till anställning belönas med en hittelön på 10 000 kr.
Jobbfakta
Ort
Perstorp
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Processingenjör
Kontakt

Ring Jenny Kullberg, 0734-15 98 60

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Vi tillhör divisionen Johnson Matthey Process Technologies, som är en del av Johnson Matthey koncernen. Johnson Matthey, med huvudkontor i England, omsätter ca 2 miljarder pund och har en global tillverkning av specialkemikalier med stark inriktning mot hållbara lösningar och grön kemi. Vi är världsledande när det gäller formalinteknologi och levererar kompletta fabriker, katalysatorer och teknisk support under varumärket FORMOX till kunder över hela världen. I Perstorp är vi en entusiastisk, sammansvetsad enhet bestående av ca 110 personer. Bolaget har en stark lönsamhet och en mycket intressant utveckling framåt.