Projektledare och teknisk administratör

Om jobbet

Nu förstärker vi Kiruna Wagon och söker en teknisk administratör med känsla för såväl tempo som kvalitet. Du blir en del av vårt engagerade team och kompletterar våra konstruktörer i det kontinuerliga utvecklingsarbetet från idé till marknad.

Kiruna Wagon har som målsättning att leverera världens bästa malmtransportsystem. Just nu befinner vi oss i en spännande utvecklingsfas med egna serietillverkade produkter som introduceras på en global marknad.

Förväntningarna på dig som samordnande teknisk administratör kommer att vara stora men i gengäld möts du av en trivsam arbetsmiljö och ett starkt stöd från ledning och arbetskamrater. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla interna processer mot effektiva rutiner som höjer kvaliteten och bidrar till ett behagligt arbetsklimat.

Vi vill ge vår personal möjlighet att växa med uppgiften - hos oss är du med och påverkar produkternas, företagets och din egen utveckling.

Arbetsuppgifter

I vår platta organisation får du möjlighet att forma din egen roll som teknisk administratör. Under en konjunkturcykel kommer ditt fokus att variera från teknisk försäljning och marknadsarbete till att projektleda större utvecklings- och tillverkningsprojekt mot kund.

KPI-utveckling och uppföljning samt verksamhetsutveckling genom nyckeltalsstyrning utgör viktiga arbetsuppgifter. Ett annat ansvarsområde är att proaktivt arbeta med våra nationella och internationella tillståndsprocesser för fordon på järnväg. I en samordnande administrativ roll kommer du även att arbeta med försäljningsstöd, ekonomisk uppföljning av projekt, projektadministration och dokumentation, kvalitetsutveckling samt marknadsföring.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du arbetar effektivt och okomplicerat med goda prioriteringar och beslut i ryggen.

Vi ser gärna att du vill representera företaget mot kunder och leverantörer både vid officiella marknadsevent och under mer sociala former.

Vår värdegrund

För att trivas i vårt arbetssätt bör du värdesätta och sträva efter:
  • Struktur
  • Långsiktighet
  • Nytänkande
  • Att söka de enkla lösningarna
  • Att vilja hugga i och få skit under naglarna
  • Att vara service minded
  • Att vara självmotiverad och framåtsträvande
Kvalifikationer och kompetenser

Du har adekvat utbildning som ingenjör eller ekonom med industriell inriktning eller erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av tillståndsprocesser för järnväg enligt TSI.

Inom hela organisationen arbetar vi med ett starkt fokus på att identifiera och skapa värde, enligt Lean Thinking-modellen. Det är meriterande om du har erfarenhet av Lean som arbetsmetod.

Då våra kunder finns över hela världen är det viktigt att du är bekväm med engelska i tal och skrift.

Kontakt och ansökan

Frågor och ansökan riktas till: admin@heedmark.com. För frågor på telefon avtalas tidpunkt via mail. Sista ansökningsdag är den 12 december 2016. Välkommen med din ansökan!

All kontakt med sälj-, annons- eller rekryteringsföretag undanbedes vänligen men bestämt.
Jobbfakta
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Om Kiruna Wagon

Kiruna Wagon utvecklar och tillverkar tågburna malmtransportlösningar för den globala marknaden. Genom vår del i Sveriges största vagnsprojekt - tillverkningen av LKAB:s nya modell av malmvagn från 2004 till 2013 - har vi gjort oss kända som en pålitlig leverantör av kostnadseffektiva logistiklösningar till den moderna gruvindustrin. Bland våra kunder märks LKAB, Boliden, Northland Resources och norska Rana Gruber. Företaget ägs av Nybergs Mekaniska Verkstad och Rönnquist & Wettainen. www.kirunawagon.com

Om Kiruna

I Kiruna bor ca 23000 människor i en annorlunda och trevlig stad med ett rikt utbud för sin storlek. Runt knuten finns den stora vildmarken som inbjuder till ett spännande friluftsliv under alla årstider. Tack vare dagliga direktflyg mellan Kiruna och Arlanda har vi nära till Stockholm och världen.

I Kiruna finns en stark arbetsmarknad med Sveriges lägsta arbetslöshet. Det statliga gruvbolaget LKAB tryggar en långsiktig framtid för staden men just nu finns störst efterfrågan inom vård och skola. Även det privata näringslivet inom till exempel gruvteknik och turism sjuder av liv.

Kiruna erbjuder fantastiska möjligheter till ett rikt liv för den som värdesätter naturen och friheten eller kanske ett smidigt och nära familjeliv med mycket tid för varandra. www.kiruna.se


Hitta hit

Visa var