IT-arkitekt inom datakommunikation

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du tidigare erfarenhet av datakommunikation och söker nya utmaningar i ett välkänt IT-företag?
Vår kund behöver nu förstärka deras kommunikationsteam med fler duktiga tekniker till Kiruna.
Till vår kund söker vi nu en kommunikationstekniker. Som IT-arkitekt kommer du att få arbeta i en kreativ grupp i projekt samt i längre åtaganden. Du arbetar såväl enskilt som tillsammans med gruppen utifrån deras kontor i Malmfälten eller på plats ute hos kunden. Det finns även möjlighet att jobba med övriga Sverige samt även internationellt.

Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda kontorstid måndag till fredag. Anställningen inleds med en provanställning på 6 månader.

Åtaganden och projekt genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet från datakommunikationsbranschen samt en relevant högskoleutbildning inom nätverkskommunikation. Under dessa år har du jobbat med drift, installation och support av LAN/WAN miljöer i större organisationer och har dokumenterad kunskap från marknadsledande produkter. Du har en kompetensnivå motsvarande CCNP och det är meriterande om du är CCNP-certifierad. Sannolikt har du erfarenhet av nedanstående områden: * Nätverksdesign och implementation inom trådade nät * Nätverksdesign och implementation inom trådlösa nät, WLAN * Accessteknologier * Säkerhet inom trådade och trådlösa nätverk * IP routing * IPv6 * Switching * Firewall Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Utöver goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.
Jobbfakta
Ort
Kiruna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Arkitektur
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!