Mjukvaruutvecklare sökes

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du nyexaminerad och siktar du på en karriär inom IT? Eller söker du nya utmaningar? Vår kund CGI söker nu fler utvecklare till deras utvecklingsteam i Kiruna. Är du som söker inte kirunabo, då kan vi hjälpa dig med boende!
Till vår kund CGI söker vi mjukvaruutvecklare i Kiruna. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans driver utvecklingsprojekt för vår kunds processer. Utvecklingsarbetet sker genom agila arbetsmetoder, ett arbetssätt som kräver öppenhet, engagemang och god förmåga att hantera information.

Placeringsort för tjänsten är i Kiruna. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda kontorstid måndag till fredag. Anställningen inleds med en provanställning på 6 månader. Vid behov kan boende tillhandahållas.

Som mjukvaruutvecklare kommer du att få arbeta i allt från små och korta projekt på 1-12 månader till stora och långa åtaganden. CGI deltar i, och driver, projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Kiruna.

Du kommer att få jobba med systemutveckling med fokus inom nedanstående områden:
  • Systemdesign och programmering
  • Analys, design och implementation av IT-system
  • Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund
  • Dokumentation i olika former
Kunskaper för uppdraget

Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen med ett gediget teknikintresse. Du är nyutbildad alternativt en erfaren person med goda kunskaper inom antingen .net, Java, COBOL eller C++ / C#. Certifieringar är meriterande. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Utöver goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande intervjuer och urval.
Jobbfakta
Ort
Kiruna
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!