Ekonomichef

Om jobbet

Rollen som ekonomichef hos oss innebär ett övergripande operativt ansvar för företagets och koncernens ekonomifunktioner och dess utveckling. Vidare kommer du att ansvara för bolagens redovisning och rapportering, samt säkerställa att gällande lagar och skatteregler följs. Du driver lönsamhetsuppföljning för bolag och avdelningar i nära samarbete med dess ansvariga.

Huvuddelen av det löpande arbetet handläggs av medarbetarna på avdelningarna, medan ansvaret för rapporter, analyser och arbetet med budget och prognoser huvudsakligen ligger på ekonomichefen. Arbetsuppgifterna innefattar även moms- och skattedeklarationer, månadsbokslut, rapportering, budgetarbete samt årsbokslut (även för dotterbolag), årsredovisningar och deklarationer.

Inom det egna området stöttar du ledningen och verksamhetsansvariga med god kommunikationsförmåga för att uppnå uppsatta verksamhetsmål och säkerställer intern styrning och kontroll. Ekonomichefen rapporterar till VD och ingår i koncernens ledningsgrupp.

Vem trivs här? Med en Civilekonomexamen och flera års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete gärna med erfarenhet från projektredovisning inom till exempel bygg eller fastighetsbranschen kommer du ha en god grund att stå på. Du är pedagogisk med förmåga att få andra intresserade och delaktiga i det ekonomiska arbetet. Du har intresse av att leda, stötta och utveckla verksamheterna inom organisationen.

Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas under Q1 2017 och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Jobbfakta
Ort
Kiruna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomichef
Kontakt

Mejla eller ring Magnus Bäcktorp, 0980-133 30

Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Fastighetsmästaren utvecklar, äger och förvaltar ett stort antal bostadsfastigheter och kommersiella lokaler från Dalarna, mitt i Sverige, till Lappland längst i norr. Fastighetsmästaren AB är ett fastighetsbolag med tre dotterbolag, Telerit KB, Roseum Förvaltning AB och Dalabo Fastigheter AB. Hos oss bor eller arbetar man i välskötta fastigheter med attraktiva lägen.

Våra fastigheter finns på orterna Kiruna, Gällivare, Boden, Borlänge och Avesta. Vi äger ungefär 100 000 kvadratmeter och har mer än 900 hyresgäster som hyr bostad eller lokal hos oss.


Hitta hit

Visa var