Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Quality Coordinator till Vidinge Grönt

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du passionerad när det gäller kvalitetskontroll och processledning? På Vidinge Grönt får du möjligheten att vara med och forma branschstandarden. Vi söker en dedikerad Quality Coordinator som vill vara en del av vårt team och bidra till att säkerställa hög kvalitet och precision i våra produkter. Välkommen med din ansökan!

Om rollen
Som Quality Coordinator kommer du att ha en central roll inom vår organisation. Du kommer att vara ansvarig för att säkerställa att våra produkter uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna genom att arbeta nära produktionen och leverantörerna. Du kommer också att vara delaktig i utvecklingen och förbättringen av vårt kvalitets- och miljöledningssystem.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:

* Hantera och utreda krav och klagomål för att säkerställa kundnöjdhet
* Följa upp och rapportera kvalitet och sensoriska egenskaper av produkter före bäst före-datum
* Stödja produktionen med att hantera kvalitetsproblem gällande råmaterial, halvfabrikat och färdigvaror
* Följa upp och föreslå förbättringar av kvaliteten på råmaterial
* Välja optimalt förpackningsmaterial för att uppfylla kvalitets- och miljökrav
* Stödja produktutvecklingsprojekt och genomföra hållbarhetstester
* Delta i HACCP-teamet och genomföra utbildningar inom kvalitetskontroll
* Utföra benchmarkingtester och utvärdera produkter
* Skapa, utveckla och underhålla produktspecifikationer
* Driva projekt och följa upp inom QEHS-område
* Genomföra förbättringar, inklusive rotorsaksanalyser inom området

Om dig
För att vara framgångsrik i rollen som Quality Coordinator hos Vidinge Grönt söker vi dig som har universitets- eller högskoleutbildning inom kvalitet eller livsmedelsvetenskap, eller motsvarande erfarenhet förvärvat genom arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av kvalitetsarbete inom livsmedelsindustrin är en fördel och tidigare arbete inom sallads- eller grönsaksindustrin är särskilt meriterande.

Vi söker dig som har en stark problemlösningsförmåga och ett analytiskt tänkesätt för att effektivt hantera och lösa krav och klagomål som kan uppstå. Vi letar därtill efter en person som trivs i teamarbete och har förmågan att samarbeta smidigt över avdelningsgränserna. Det är viktigt att du har god kommunikationsförmåga både i tal och skrift på både svenska och engelska för att effektivt kunna kommunicera med olika team och intressenter. Som självgående individ förväntas du vara ansvarsfull och noggrann i ditt arbete.

Tjänsten är ett föräldrarvikariat på minst 12 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Om Vidinge Grönt
Vidinge är ett av Skånes mest snabbväxande företag. De som arbetar på Vidinge har en gemensam dröm om att kunna förändra sättet vi äter på. De vill under de närmaste tio åren se till att dubbla konsumtionen av frukt och grönt i hela Skandinavien.

På kort tid har Vidinge skaffat sig en dominerande ställning som leverantör av färdigpackade och skurna sallader, grönsaker och färska måltider på den nordiska marknaden. De håller till så nära grönsaker de kan, mitt bland grönsaksodlingarna i Norrvidinge, strax norr om Kävlinge, där verksamheten också har sitt ursprung.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar Vidinge med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter:

Cecilia Danlarén via cecilia.danlaren@adecco.se

Annika Nessvold via annika.nessvold@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 maj 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!